Boy: 1.78Yağ oranını öğren boyunu kilonu söylemeden zayıfım deme anlayamayız. Vücudun yağı bacağına depoluyordur benimde öyle. 1-2 sene öncesine kadar beni de çok rahatsız ediyordu spora başladım bacak kaslarımı biraz büyülttüm, %18-19 yağ oranındayım yağ bacağıma toplandığı için şuan hem bacaklarım kalın hem de kaslı duruyor. Avcumu açtığımda elimle saramıyorum artık hoşuma gidiyor kalınlığı.
Bacak çalışmak ne gibi hocam anlamadım?Bacak çalışıp kardiyo yapıp bir de üstüne beslenmene dikkat edersen incelir.
Spora başlayıp bacak haraketlerini uygulamak.Bacak çalışmak ne gibi hocam anlamadım?
Düzenli bir şekilde dediklerinizi yapsam 1 ay gibi süre yeterli mi incelmesi için?Spora başlayıp bacak haraketlerini uygulamak.
Bu iş hemen olan bir şey değil, istikrarlı bir şekilde devam ettiğin sürece zamanla olur.Düzenli bir şekilde dediklerinizi yapsam 1 ay gibi süre yeterli mi incelmesi için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.