Sıkmadığım zaman sallanıyor. Fakat sıktığimda az yumuşak oluyor fakat sert de oluyor.Bacağını sıktığın zaman yumuşak bir şey hissediyorsan yağdır. Sert ise bacakların kas büyük ihtimal.
Spor yapmıyorum. Evden okula okuldan eve de dolmuşla gidiyorum. Genelde pc fln oynuyorum.Daha önce spor yapmadıysan ve hareket etmiyorsan 170+70kg en az %16-20 arası vücudun yağlıdır. Bacaklarında yağ yüzünden kalınlaşmıştır ama genetikte olabilir. Günlük hareket ediyor musun ne yapıyorsunn?
Sıkmadığım zaman sallanıyor. Fakat sıktığimda az yumuşak oluyor fakat sert de oluyor.
Spor yapmıyorum. Evden okula okuldan eve de dolmuşla gidiyorum. Genelde PC falan oynuyorum.
Yürüyerek 40,50 dk olduğundan sanmıyorum.Eviniz okula çok uzak değilse yürüyerek gidip gelmeniz cidden fark edecektir 2-3 ayda.
Hocam dediğim gibi o zaman. Yağ oranınız %15-20 arası olduğunu varsayarak bacaklarınızda ki yağdır diyorum. İnceltmek için yapılacak şey, hareket edin ve spor yapın. Kas kütleniz arttıkça yağlarınızda alacağınız kalori miktarına göre azalır.Sıkmadığım zaman sallanıyor. Fakat sıktığimda az yumuşak oluyor fakat sert de oluyor.
Spor yapmıyorum. Evden okula okuldan eve de dolmuşla gidiyorum. Genelde pc fln oynuyorum.
Yürüyerek 40, 50 dk olduğundan sanmıyorum.
Yağ oranım fazla olabilir, %20 den fazla yani. Fakat tam bilemem. Bacaklarım oturunca 2 elim kadar oluyor. Yani anlamanız için diyorum.Hocam dediğim gibi o zaman. Yağ oranınız %15-20 arası olduğunu varsayarak bacaklarınızda ki yağdır diyorum. İnceltmek için yapılacak şey, hareket edin ve spor yapın. Kas kütleniz arttıkça yağlarınızda alacağınız kalori miktarına göre azalır.
Kilom normal niye veriyim ki. Belki yağlar için olabilir fakat param da yok. Bisiklet de epey eski ve vitessiz. Ondan yeni almak zorundayım. Ona da para yok. Böyle ekonomiye ne diyim.Dediğim gibi sabah açtığınız konuda demiştim bisiklet sürerseniz 6 ayda bütün kilolarınızı verirsiniz hem de iyi bir quadriseps yaparsınız.
Hocam herkes vücut tipine göre yağı farklı yerlerde depolar. X kiloyu göbekten alırken, Y bacaklarından alıyor olabilir. Siz kilo vermeye başladığınızda, vücudunuz yağları nerede fazlaysa oradan yakmaya başlayacaktır zaten. Ayrıca bisiklete falan gerek yok. Evde yapacağınız 30 dakika kardio, squad, artık ne yapıyorsanız yapın ama yeter ki hareket edin. Mutlaka etkisini görürsünüzYağ oranım fazla olabilir, %20 den fazla yani. Fakat tam bilemem. Bacaklarım oturunca 2 elim kadar oluyor. Yani anlamanız için diyorum.
Benim bu arada bacaklar sıkmadığım zaman baya sallanıyorlar. Bir de benim biraz göbegimde var. Öyle çok değil fakat vücut da yağlı sayılır.Hocam herkes vücut tipine göre yağı farklı yerlerde depolar. X kiloyu göbekten alırken, Y bacaklarından alıyor olabilir. Siz kilo vermeye başladığınızda, vücudunuz yağları nerede fazlaysa oradan yakmaya başlayacaktır zaten.
Yağ oranım fazla olabilir, %20'den fazla yani. Fakat tam bilemem. Bacaklarım oturunca 2 elim kadar oluyor. Yani anlamanız için diyorum.
Kilom normal niye vereyim ki. Belki yağlar için olabilir fakat param da yok. Bisiklet de epey eski ve vitessiz. Ondan yeni almak zorundayım. Ona da para yok. Böyle ekonomiye ne deyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.