Vergi_veren
Decapat
O zaman Yeni pc değilde, bisiklet alırım.Bence yağ oranın yüksek dediğim gibi spora başlamanız en iyisi aşırı riskli değil ama kilo vermek kendine yapacağın en iyi yatırım olur.
O zaman Yeni pc değilde, bisiklet alırım.Bence yağ oranın yüksek dediğim gibi spora başlamanız en iyisi aşırı riskli değil ama kilo vermek kendine yapacağın en iyi yatırım olur.
O zaman yeni PC değil de, bisiklet alırım.
Şahsen benim hep kalındı bacaklarım ortaokuldan beri. Yaklaşık da 3 4 yıldır bisiklet tek ulaşım aracım. Bence o kadar da kötü olmuyor, hatta insanların ilgisini bile çekebiliyor ilginç bi olay. Takılma bence. Yağı kasa çevirmen çok hoş bir görüntüde sağlar bence spora başlamalısın. Yalnız çok kilo vermediğin sürece bacakların incelmeyecektir eğer genetikse.Her yolu deneyebilirsin ama genetik olarak bacakların kalınsa yapacak bir şey yok. Alışmak zorundasın.
Genetik değil çünkü bir kaç sene önce kalın degillerdiHer yolu deneyebilirsin ama genetik olarak bacakların kalınsa yapacak bir şey yok. Alışmak zorundasın.
Öyle daha da kalınlaşmaz mı?
Bir de bacaklarım yağlı mi kaslı mı nasıl anlayabilirim?
Kilom o kadar fazla değil bence. Genetik olamaz mı?
Zaten sıkınca sertlesiyorlar fakat ben incelsin istiyorum.O antrenmanlarla bacakların sertleşir.
ortalama olarak demiştim.Vücut kitle endesksine göre kilosu ideal kiloda. 55-72 kilo arası normal kilo olarak geçiyor 171 boyda. Tek bir rakam ideal kilo değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.