Kaliteli mouse pad onerisi

Yani kargo + vergi ile, 1500-2000 civarına geliyor modeline göre. İkinci elleri 1200-400 arası yine.
Yani deger derseniz fiyatina ve QCK Heavy'e kiyasla farki hissedecegimi iddia ediyorsaniz buyuk ihtimalle alacagim, tabii ki biraz daha arastiracagim ama eger almaya karar verirsem hangi modeli ve nereden almami tavsiye edersiniz? Galiba Türkiye'de yok.

Deneyimleme fırsatım oldu. İlk etapta alışması çok zor hocam, arkadaş bunları bilerek alırsa daha güzel olur onun için.

Cam mouse pad zaten başlı başına bir alışma süreci gerektiriyor diyor insanlar. Üstüne cam skatezler de işin içine girince bambaşka bir deneyim ortaya çıkıyor.

Yani deger derseniz fiyatina ve QCK Heavy'e kiyasla farki hissedecegimi iddia ediyorsaniz buyuk ihtimalle alacagim, tabii ki biraz daha arastiracagim ama eger almaya karar verirsem hangi modeli ve nereden almami tavsiye edersiniz? Galiba Türkiye'de yok.
Bir tarafta QCK bir tarafta Artisan hocam. Kargo beklersiniz birazcık. Attığım videoda olan arkadaşlar her türlüsünü kullanmışlar. Yorumlara veya Instagram üzerinden sorabilirsiniz.

Bir tarafta QCK bir tarafta artisan hocam. Kargo beklersiniz birazcık. Attığım videoda olan arkadaşlar her türlüsünü kullanmışlar. Yorumlara veya Instagram üzerinden sorabilirsiniz.

Yani yorum yazmak ve cevap beklemek ile ugrasamam ama fark nedir? Kumas farki vardir diyelim baska turlu ne bir fark olabilir? Bazen Mouse'um latency var gibi hissettiriyor ani donuslerde ama tum degerlerim aşırı normalde mesela bence biraz QCK eskidigi icin oyle oluyor gibi ama onun disinda gayet memnundum. Bir tarafta QCK bir tarafta artisan tamamdir ama QCK yillardir mainstream olan bir mouse pad ve evet farkindayim artisan cok tercih ediliyor ama sebebini anlayamadim. Ek olarak hocam galiba gormediniz ama hangi modelleri tavsiye edersiniz. Videoyuda izleyecegim ama forum tavsiyelerini daha samimi buluyorum.

Yani yorum yazmak ve cevap beklemek ile ugrasamam ama fark nedir? Kumas farki vardir diyelim baska turlu ne bir fark olabilir? Bazen Mouse'um latency var gibi hissettiriyor ani donuslerde ama tum degerlerim aşırı normalde mesela bence biraz QCK eskidigi icin oyle oluyor gibi ama onun disinda gayet memnundum. Bir tarafta QCK bir tarafta artisan tamamdir ama QCK yillardir mainstream olan bir mouse pad ve evet farkindayim artisan cok tercih ediliyor ama sebebini anlayamadim. Ek olarak hocam galiba gormediniz ama hangi modelleri tavsiye edersiniz. Videoyuda izleyecegim ama forum tavsiyelerini daha samimi buluyorum.
Hocam net bir şey söylemek istemiyorum çünkü. Videoda Artisan adı altında her ürün var ve her ürünü tek tek anlatıyorlar. Control için Speed için vesaire diye. Yorum veya discord hesaplarina giderseniz discord üzerinde aktifler sürekli zaten. Sizi orada güzelce bilgilendirirse videoda olduğu gibi. Önce bir videoyu izleyin bence.

Wraith'ten 3 kere skatez aldim ya kesimi kotuydu ya da tatmin olmadim ben hiç sanmiyorum Wraith'ten ürün alacagimi ve alsam bile yine de glass almak istemiyorum fikrimi degistirecek bir kanit varsa degisime acigim ama o zamana kadar cloth mouse pad galiba.
Eski mousem için bende skatez almıştım. Mousemi berbat etti, en sonunda mouse değiştirmeye kadar gittim hocam. Tek yaşayan ben değilmişim demek ki.

Hocam, emin olun Longteng ile pişman olmazsınız. Ürün yorumlarını da okursanız buna yönelme ihtimaliniz yüksek. Şu an aktif olarak bunu kullanıyorum ben de.

Eski farem için bende skatez almıştım. Faremi berbat etti, en sonunda mouse değiştirmeye kadar gittim hocam. Tek yaşayan ben değilmişim demek ki.

Hocam, emin olun longteng ile pişman olmazsınız. Ürün yorumlarını da okursanız buna yönelme ihtimaliniz yüksek. Şu an aktif olarak bunu kullanıyorum ben de.

Hocam direkt birinci ağzından söylüyorum bende bu attığınız Control pad de var. Resmini attığım Speed pad de var. İkisi de çok güzel.

Hız, kayganlık istiyorsanız bu :Amazon.com.tr
Tırtıklı, ve daha basit kontrol edilen istiyorsanız bu: Amazon.com.tr

Hocam 3 tane seçeneğiniz var bence. Eğer fiyat performans istiyorsanız bence Klasse mousepadlere bakın bence Longteng Huoyun en iyisidir. Eğer cam mousepad kullanırım diyorsanız ben kendim de kullandığım Wraith Cosmic Glass öneririm çok farklı bir deneyim. Ama alıştıktan sonra bir daha kumaş pad kullanamazsınız. Bu arada Cosmic Glass diğer cam mousepadler gibi uçmuyor. Evet bir speed padden daha hızlı ama stoppingi falan gayet iyidir. Eğer diyorsanız ki kumaş padden başkasını kullanmam ve paraya kıyarım, o zaman Artisan en iyi seçenek. Bu piyasanın lideri zaten tüm diğer iyi mousepadler Artisan'ın XX modelinin klonu diye anlatılır zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı