Kaliteli oyun önerisi

Bir metro fanı olarak söylüyorum Metro serisi özelliklede Exodus oynanmalı.
2033 3 kere, Last Light 1 kere, Exodus 2,5 kez bitirdim. Yeniden Exodus başladım....
Evet neredeyse hikayeyle alakası yok. Tamam oyundur görevleri bir şekilde bağlarsınız senaryoya ama her gidilen mekanda
-"Kardeş burdan genç bir kız geçti gördün mü?"
"Evet ama şu işimi görürsen söylerim."
muhabbeti de dönmez ya. Artık gerçekten baymıştı kime sorsam elime iş veriyor.
Blood and Wine güzel ama biraz akıllanmışlar. Baya akıllanmışlar hemde :)
Normade herkes yazardı çok kaliteli oyunlar şimdi kimse yazmadı nedense.

2033 3 kere, Last Light 1 kere, Exodus 2,5 kez bitirdim. Yeniden Exodus başladım....

Blood and Wine güzel ama biraz akıllanmışlar. Baya akıllanmışlar hemde :)
Blood and Wine'da eski kayıtlara dönüp oyunu iyi sonla bitirmiştim. Çünkü kraliçeye gerçekten bağlandım (aşık olma değil)
ölümünü kabullenemedim
. Karakterleri çok canlı sanki gerçekte büyü işleri varmış gibi hissettiriyor. Yine de Steam'de olumlu inceleme attım hakkı yenmeyecek oyun.

Ben bu aralar Skyrim oynuyorum tavsiye ederim. Sarıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Blood and Wine'da eski kayıtlara dönüp oyunu iyi sonla bitirmiştim. Çünkü kraliçeye gerçekten bağlandım (aşık olma değil)
ölümünü kabullenemedim
. Karakterleri çok canlı sanki gerçekte büyü işleri varmış gibi hissettiriyor. Yine de Steam'de olumlu inceleme attım hakkı yenmeyecek oyun.
Ben direk iyi sonla bitirdim. Sarılmaları çok hoştu. Oyun dediğin böyle olur. Aynı oyun motoruyla daha iyi grafikleri yüklersen tabi optimizasyon sorunu çıkabilir. Ama Gta 3, VC, SA'nın motorları ileriye dönük yapıldığı için çok rahat kaldırdı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben direk iyi sonla bitirdim. Sarılmaları çok hoştu. Oyun dediğin böyle olur. Aynı oyun motoruyla daha iyi grafikleri yüklersen tabi optimizasyon sorunu çıkabilir. Ama Gta 3, VC, SA'nın motorları ileriye dönük yapıldığı için çok rahat kaldırdı.

Merhaba,
Tower of Time, Kotor, Mass Effect 1-2 (üçüncü oyunu henüz oynamadığım için bir şey diyemiyorum maalesef), Dragon's Dogma: Dark Arisen, Undertale, Dragon Age Origins ve Dragon Age II'yi önerebilirim.
Dragon Age Origins'i oynadıktan sonra Dragon Age II biraz üzebilir fakat bence bir şans verin.

Son düzenleme:
Grafikleri mükemmel değil ama berbatta değil. Günü kurtaracak kadar bence o yüzden mod ihtiyacı hissetmedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı