Kaliteli termos önerisi

Klasik daha iyi diye biliyorum diğeri sanırım ilk başta daha stabil tutup sonra daha hızlı soğutuyordu sanırım soğukluk içinde tam tersi ama yanlış da biliyor olabilirim

@janeh @LeFeyn @Görkem Say stanley kafama yattı hocalarım yalnız bunun klasik ve trigger olmak üzere iki modeli var hangisi daha mantıklı olur ?

Klasik 0.47’lik var bende 5 yıldır kullanıyorum epey memnunum. Bu zamana kadar hiç sızdırma yapmadığı gibi bu konularda Stanley iyi bir garanti sunuyor. Öte yandan kahveyi 5-6 saat sıcak tutuyor sonrasında ılıklaşmaya başladığını hissediyorsun.

Klasik 0.47'lik var bende 5 yıldır kullanıyorum epey memnunum. Bu zamana kadar hiç sızdırma yapmadığı gibi bu konularda Stanley iyi bir garanti sunuyor. Öte yandan kahveyi 5-6 saat sıcak tutuyor sonrasında ılıklaşmaya başladığını hissediyorsun.

Düzenleme: Stanley 350ml alıyorum arkadaşlar sağolun tekrardan 👍

Arkadaşlar tekrardan selam termosun kafa kısmında ki parçalardan biri tam oturmuyor gibi değişme göndermeli miyim elinde olan arkadaşlar karşılaştırabilir mi?
@Görkem Say @janeh @LeFeyn

Dosya Ekleri

• 1fcd69e2-62b6-4c96-a355-5cc99476bfc5.jpg
    1fcd69e2-62b6-4c96-a355-5cc99476bfc5.jpg
    140 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:
Düzenleme: Stanley 350ml alıyorum arkadaşlar sağolun tekrardan 👍

Arkadaşlar tekrardan selam termosun kafa kısmında ki parçalardan biri tam oturmuyor gibi değişme göndermeli miyim elinde olan arkadaşlar karşılaştırabilir mi?
@Görkem Say @janeh @LeFeyn

Kapağı kilit işareti yönünde çeviriyorsunuz değil mi? Eve geçince fotoğraf atacağım.

Kapağı kilit işareti yönünde çeviriyorsunuz değil mi? Eve geçince fotoğraf atacağım.

Evet hocam klasik modelini aldım üst kısmını çıkarıyorum sonra iç kısımdaki kapağını kilit yönünde çevirip ses gelince bırakıyorum. En sonda çevrilen mekanizmasını takıyorum. İlk takmada yerinden kayacak gibi duruyor biraz o kısma doğru yitince düzeliyor ama huylandım size sormak istedim fotoğraf bekliyorum hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı