Kalitesiz termal macun ekran kartını çok ısındırır mı?

• Konuyu başlatan No42
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 177

No42

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
32 GB 3200 MHZ RAM
8 GB RTX 3050
500 GB NVME SSD
i7-11700F
Meslek
Öğrenci
Merhaba ekran kartımın termal macunu bitmiş durumdaydı ben de idare etmesi için bir macun aldım 100 TL'ye ve kart teste girince 75 80 derece oluyor basit oyunlarda bile çok sesli ve çok sıcak çalışıyor. Kaliteli MX 4 MX 6 gibi bir macunla yapsam fark yapar mı bayağı düzelir mi? Kart Zotac çift fanlı RTX 3050 8 GB.

Merhaba ekran kartımın termal macunu bitmiş durumdaydı ben de idare etmesi için bir macun aldım 100 TL'ye ve kart teste girince 75 80 derece oluyor basit oyunlarda bile çok sesli ve çok sıcak çalışıyor. Kaliteli MX 4 MX 6 gibi bir macunla yapsam fark yapar mı bayağı düzelir mi? Kart Zotac çift fanlı RTX 3050 8 GB.

Yapar hocam kaliteli bir macun donanımın ömrü açısından büyük öneme sahip MX4 gayet iyidir çoğunlukla MX4 kullanılıyor.

Yapar hocam kaliteli bir macun donanımın ömrü açısından büyük öneme sahip MX4 gayet iyidir çoğunlukla MX4 kullanılıyor genelde.

Tamamdır hocam çok teşekkürler.

En az 4, 5 derece fark olur. MX 6 öneririm.

Vallahi hocam bence 4 5 dereceden bile daha fazla fark olur herhalde biraz araştırdım da sürdüğüm macun gerçekten çok dandikmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı