Kanada'da dayım beni yanına alabilir mi?

İşyeri sahibi ise size iş vererek olabilir, onun dışında ya birinci derece akraba olması lazım yada oranın vatandasiyla evlilik.
 
Kendileri sanayi işiyle uğraşıyorlar dayımın biri 2 yıl oldu gideli diğeri 2 3 ay oldu olmadı. Onlar beni yanına alabilir mi?
Bende Belarusa çalışma izniyle gittim kanada'da iş verenle anlaşıp çalışma izni varmı diye bakın çoğu ülkede orda bir işe girecekseniz çalışma izni ile oturum alabiliyorsunuz diye biliyorum.
 
Anladım ben vize alıp kalıcı olarak oraya taşınmak istiyorumda.
Dostum akrabam kanadada 6 senedir halendaha vatandaşlık verilmedi oraya git sende 5-6 sene rahat göçmen olucaksın eline vatandaşlığı vermezler. İlk önce oturum izni ile git göçmen olarak kal sonra şartlar sağlanınca vatandaşlığa başvurabiliyorsun.
 
İş yeri sahibi olursa evet.

Kendisi sanayi işlerinde uğraşıyor kendi işi yok en olası yol nedir?

Dostum akrabam Kanada'da 6 senedir halendaha vatandaşlık verilmedi oraya git sende 5-6 sene rahat göçmen olacaksın eline vatandaşlığı vermezler. İlk önce oturum izni ile git göçmen olarak kal sonra şartlar sağlanınca vatandaşlığa başvurabiliyorsun.

Vasıfsız olarak başvurabileceğim işler nedir? Beni oturma izni ile oraya alacak.
 
Kendisi sanayi işlerinde uğraşıyor kendi işi yok en olası yol nedir?
Çalıştığı şirketten sana sponsor olmalarını istemekten başka şansın yok. Öbür türlü ya okumak için gideceksin, veya kaçak olarak. Kaçak olarak gitmek için sana garanti vermeyen kişilere yüksek rakamlı paralar vermen gerek ve dolandırılma ihtimalin adamın insafına kalmış. Etrafımdan kaçak giden kişiler oldu, hatta ben bile gitmeyi düşündüm ancak duruma bağlı.
 

Geri
Yukarı