Nasıl gideceksiniz? Okula girmek için özel bir site mi kullanıyorsunuz?
Hayır danışman şirket aracılığıyla oradaki school District'e baş vuruyorsun. Onlar da seni kendi alanında sana uygun bir liseye yerleştiriyorlar.
Nasıl gideceksiniz? Okula girmek için özel bir site mi kullanıyorsunuz?
Özel değilse ve belirlendiyse ne kadar olduğunu yazabilir misiniz?Hayır danışman şirket aracılığıyla oradaki school District'e baş vuruyorsun. Onlar da seni kendi alanında sana uygun bir liseye yerleştiriyorlar.
Kanada'da yabancı olarak yaşamak zor diye biliyorum ama burada okumak yerine Kanada'da okuyabilirsin.
Üniversiteye kadar lise de beynimi boş bilgilerle doldurmak yerine o zamanda projelerle uğraşmayı tercih ediyorum açıkçası.
Özel değilse ve belirlendiyse ne kadar olduğunu yazabilir misiniz?
Hocam Kanada'da yabancılara saygı duyuyorlar, benim kastım iklim olarak sıkıntı yaşayabilirsiniz ama alışılır.Kanada milleti özellikle sonradan vatandaşlık almayan localler çok sıcakkanlı ve yeni kültürlere aşırı derecede ilgileri var.
Hocam Kanada'da yabancılara saygı duyuyorlar, benim kastım iklim olarak sıkıntı yaşayabilirsiniz ama alışılır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.