YouTube Kanal gösterim tıklama oranları çok düşük

mesutyesil

Femtopat
Daha fazla  
Thumbnail'ımın bu kadar düşük tıklanmayı hakedecek bir küçük resim olduğunu düşünmüyorum başlığım da aynı şekilde, o kadar kötü olduklarını da düşünmüyorum, sebebi ne olabilir? YouTube birkaç video için tanıtım yapmıştım onlar artırdı normal izlenmeyi ama onun dışı oranlar bu şekilde. Acaba YouTube beni farklı bir kitleye mi öneriyor, eğer öyleyse bunu da nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2025-05-13 20.40.25.png
    Ekran Resmi 2025-05-13 20.40.25.png
    298,4 KB · Görüntüleme: 55
  • Ekran Resmi 2025-05-13 20.40.38.png
    Ekran Resmi 2025-05-13 20.40.38.png
    294,2 KB · Görüntüleme: 49
  • Ekran Resmi 2025-05-13 20.40.52.png
    Ekran Resmi 2025-05-13 20.40.52.png
    284,6 KB · Görüntüleme: 48
Valla dostum zeki insanlar yazan videodaki thumbnail gereksiz uzun ve karışık duruyor değişmek zorunda kalacaksın ise tonguç ders videosu gibi olmuş 13 yıl yazan ise fena durmuyor daha basitleştirilip gereksiz efektlerden kaçabilirsin birde daha çarpıcı bir şekilde belirtebilirsin

Valla dostum zeki insanlar yazan videodaki thumbnail gereksiz uzun ve karışık duruyor değişmek zorunda kalacaksın ise tonguç ders videosu gibi olmuş 13 yıl yazan ise fena durmuyor daha basitleştirilip gereksiz efektlerden kaçabilirsin birde daha çarpıcı bir şekilde belirtebilirsin
Ekran Resmi 2025-05-13 20.53.48.png
Evet oradaki biraz zayıf ama diğerleri en azından o kadar düşük oran normal hissettirmedi :(

Eki Görüntüle 2490262Evet oradaki biraz zayıf ama diğerleri en azından o kadar düşük oran normal hissettirmedi :(
Hocam biraz daha uraşırsanız toparlar, aslında okadarda düşük bir oran değil ortalamayı yüzde bir olarak hesap etsek zaten yüzde 3-4 arası normal sayılır yüzde 5 in üstü ise çok iyi sayılır yani biraz daha uğraşarak daha çarpıcı ve daha sade thumbnailler ile düzeltebilirsin. Gereksiz efektlerden kaçın

Hocam biraz daha uraşırsanız toparlar, aslında okadarda düşük bir oran değil ortalamayı yüzde bir olarak hesap etsek zaten yüzde 3-4 arası normal sayılır yüzde 5 in üstü ise çok iyi sayılır yani biraz daha uğraşarak daha çarpıcı ve daha sade thumbnailler ile düzeltebilirsin. Gereksiz efektlerden kaçın
teşekkür ederim hocam değerlendireceğim, ortalamayı 3-5 arası bir şey zannediyorum öyle düşünüerek fazla düşük demiştim ama önce bi daha da iyi yapayım o zaman bakarım o kısmına da artık

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı