Kankadan hoşlanmak

Madem 3 aydır kankasın duygularından eminsen git konuş zaten yakınsınız yapacak çokta bir şey yok. Ayrıca kızlar konusunda dikkatli ol çok pis ters köşede olabilirsin.
3 aydır sevmiyorum. 2 haftadır falan. Ama kızın çok kötü bir tepki vermesi arkadaş ortamıma bile zarar verebilir.
Zaten bazı duygular kıskançlıktan doğuyor, birlikte olduğun zaman da ilişkiyi yürütecek tek bir şeyin SEX olacağı için o da en fazla 1-2 yıl sonra sıkmaya başlıyor.
Hayatımda ilk kez bir kız da aradığım son şey sex. Kızla ilgili öyle şeyler nedense düşünemiyorum.

3 aydır sevmiyorum. 2 haftadır falan. Ama kızın çok kötü bir tepki vermesi arkadaş ortamıma bile zarar verebilir.
Yok ben anladım durumu benim sana tavsiyem kızı biraz gözlemlemen sakın acele etme tek tavsiyem budur. Ayrıca sinek uçurtmam işleri imkansız bunu sevgili olsan da anlayacaksın. Son olarak arkadaş ortamını etkileyebilir sonuçta kankayız diyorsun burda karar senin ya cesur davranacan yada pasif kalacan.

Arkada
Yok ben anladım durumu benim sana tavsiyem kızı biraz gözlemlemen sakın acele etme tek tavsiyem budur. Ayrıca sinek uçurtmam işleri imkansız bunu sevgili olsan da anlayacaksın. Son olarak arkadaş ortamını etkileyebilir sonuçta kankayız diyorsun burda karar senin ya cesur davranacan yada pasif kalacan.
Arkadaşlarımdan bazıları git konuş diyor bazıları tersler diyor. Kız koluma giriyor tam diyorum oluyor galiba kanka diyor ben çıkıyorum bu sefer kolundan.

Arkadaşlarımdan bazıları git konuş diyor bazıları tersler diyor. Kız koluma giriyor tam diyorum oluyor galiba kanka diyor ben çıkıyorum bu sefer kolundan.
Eğer kabul etmezse bir daha kankası olmayacaksın gibi hareket etmeni tavsiye ederim. Eğer kabul etmezse karşı tarafında kişisel duygularının olduğunu hatırlatmak isterim. Eğer kafaya takarsan ki takma; hevesini kendin kırmadığın sürece hep aynı düşünceler içinde kalıp durursun.

Ben yaptım öyle bir hata sen yapma. Seviyorsan git açıl. Bekledim ben açılmadım. Söylesem olur muydu olurdu en azından içimde keşke söyleseydim hissi kalmazdı. Git konuş kaybedecek bir şeyin yok. Gençsin hayat daha neler çıkaracak karşına

Eğer kabul etmezse bir daha kankası olmayacaksın gibi hareket etmeni tavsiye ederim. Eğer kabul etmezse karşı tarafında kişisel duygularının olduğunu hatırlatmak isterim. Eğer kafaya takarsan ki takma; hevesini kendin kırmadığın sürece hep aynı düşünceler içinde kalıp durursun.
Sanırım haklısın benimki açgözlülük :(

Kanka lafını kızlarda sevmiyorum ama kanka olarak devam et. Eğlenin, takılın ne bileyim güzel vakitler geçirin. Sevgili olunca zaten farklı bir şey yapmıyorsunuz. Aklında farklı bir şey varsa bilemem ama :D Sevdiğim kız vardı önce tabi biraz yakınlaştım arkadaş olduk güzel vakitler geçirdik falan. Sonra sevgili olduk 1 ay sürdü resmen hayatım kaydı. Sevgili olmak, sevgili kalmak kolay değil be sanki...

Kızlar bu ikilemden hoşlanır. Etrafında pervane olan birden fazla erkek olmasından ve ilgilerin üzerinde olmasından keyif alırlar. Adı konulmamıştır ve sevgili olunmamıştır fakat sizden o ilgiyi beklerken aynı zamanda sevgili olmadığı için de bir ilişki içerisindeki sorumlulukları da yerine getirmek zorunda değildir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı