Kapının önünde altyapı olmasına rağmen altyapı kullanılamıyor

Tamam hocam çok teşekkür ederim eğer TT ise ne yapmam gerekiyor.
Altyapı sahibi TT ise dediğim gibi bir dilekçe hazırlayıp il müdürlüğündeki planlama birimine teslim etmeniz gerekiyor. Zaten hiç altyapınız olmadığı için öncelik verirler diye düşünüyorum. Çünkü TT yatırım yaparken ADSL olan ve hiç altyapısı olmayan binalara öncelik verir. Zaten sokağınızdaki kimsede altyapı yokmuş. Yeni binalar başta olmak üzere o binalara da çekerler de siz dilekçe vererek resmi bir girişimde bulunmuş olacağınız için sizin işiniz biraz daha hızlanabilir.
Rica ederim. :)

Altyapı sahibi TT ise dediğim gibi bir dilekçe hazırlayıp il müdürlüğündeki planlama birimine teslim etmeniz gerekiyor. Zaten hiç altyapınız olmadığı için öncelik verirler diye düşünüyorum. Çünkü TT yatırım yaparken ADSL olan ve hiç altyapısı olmayan binalara öncelik verir. Zaten sokağınızdaki kimsede altyapı yokmuş. Yeni binalar başta olmak üzere o binalara da çekerler de siz dilekçe vererek resmi bir girişimde bulunmuş olacağınız için sizin işiniz biraz daha hızlanabilir.
Rica ederim. :)

Tamam çok teşekkürler hocam yardımcı oldunuz akşam akşam yordum sizi.

Vodafone altyapısı nasıldır, nedir bilmiyorum fakat paketleri incelediğimde 200Mbps paket olduğunu görüyorum :) bence gayet güzel görünüyor. Tabii hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Şu devirde bile Telekom 100Mbps'nin üzerinde paket sunmuyorken bana gayet cazip geldi.

Hayırlısı kapımızın önünde ama kullanamıyoruz işte o sıkıntı şu dilekçe işini çözmem lazım inşallah olur.

Hayırlısı kapımızın önünde ama kullanamıyoruz işte o sıkıntı şu dilekçe işini çözmem lazım inşallah olur.
Arkadaşın da söylediği gibi eğer ki vodafone altyapısı olduğu kesin ise müşteri hizmetlerini arayıp bir bilgi alın hocam. Size en doğru bilgiyi Müşteri Hizmetleri verecektir. Çoğu yere Telekom altyapı çektiği için çoğu kişinin bilgisi yok vodafone hakkında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı