Kapsül kahve makinesi alınır mı?

En basiti Hario V60 alın. Kağıdını alın. Filtre kahve alın. O şekilde ucuza çok güzel kahve içebilirsiniz.
Sonra moka pot alın. Kendinize Latte, cappucino gibi kahveler yapabilirsiniz. Bunlar ucuz ve güzel kahve yapan malzemeler.

Ya hocam hiç yoksa 100 TL bile değil 350ML olanlar 45 - 50 TL'den bile var, onun dışında doğru söylüyorsunuz.
Ben en son 2 yıl önce almıştım 35 TL'ye. Zam gelmiş diye o şekilde söyledim. :)
French Press için önerdiğiniz kahve var mı? Bu Starbucks kahveleri de baya övülüyor onları bir denemek isterim.

Başlangıç için yeterlidir.

French Press için önerdiğiniz kahve var mı? Bu Starbucks kahveleri de baya övülüyor onları bir denemek isterim.
Nescafe Gold önerebilirim kendim de içiyorum, içimi yumuşak eğer ki çok acı kahve sevmiyorsanız öneririm. Bu arada kendi evde yaptığım sütlü filtre kahve Starbucks'da içtiğim ile arasında neredeyse hiç fark bulamadım hatta benim yaptığım kahvenin içimi daha yumuşak olduğu için daha da çok sevdim, yani Starbuck'un ismi var sadece bana göre.

Nescafe Gold önerebilirim kendim de içiyorum, içimi yumuşak eğer ki çok acı kahve sevmiyorsanız öneririm. Bu arada kendi evde yaptığım sütlü filtre kahve Starbucks'da içtiğim ile arasında neredeyse hiç fark bulamadım hatta benim yaptığım kahvenin içimi daha yumuşak olduğu için daha da çok sevdim, yani Starbuck'un ismi var sadece bana göre.
Nescafe Gold'u şuan tüketiyorum. Bu toz halinde doğrudan bardağa atılıp karışmıyor mu?

Nescafe Gold'u şuan tüketiyorum. Bu toz halinde doğrudan bardağa atılıp karışmıyor mu?
Siz granür olandan mı bahsediyorsunuz anlamadım, ben Nescafe Gold filtre kahve kullanıyorum, onu french press ile demleyip içiyorum.

Dosya Ekleri

• nescafe-gold-filtre-kahve-250-gr-4890-8.jpg
    nescafe-gold-filtre-kahve-250-gr-4890-8.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 34
Makine almaktan vazgeçtim ve dolaptan French Press'i çıkardım bana Tchibo, Kahve Dünyası veya Starbucks gibi yerlerin kahvelerinden önerebilir misiniz? 100 TL'ye geçmese iyi olur.
Hocam Tchibo granür kullandım fena değildi, ben şahsen kahveden pek anlamam, ancak şuan Nescafe gold filtre kahve kullanıyorum tadı güzel, sizin bu konuyu daha detaylı araştırmanızı öneririm, 'hangi filtre kahve daha iyi' gibi aramalar yapın siz karar verin derim.

Gereksiz pahalı bence. Eski baristayım, 1 adet kaliteli moka pot, 1 adet de Mixer ile yapılmayacak kahve yok. Ha dersen ben her sabah uyandığımda düğmesine basayım bana kahvemi versin o ayrı. Ama bu iş bana biraz da hobi geldiği için ben olsam tercih etmezdim :)

Haklısınız hocam bende baristayım 2 yıldır bu işi, yapmama rağmen evimde kahve makinesi yok istesem alırım ama gereksiz mikserim moka potum french pressim var en kral kahveyi makinesız yapabiliyorum işi biraz öğrendikten sonra makine gereksiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı