Kaptan olmak isteyen birisi hangi liseye gitmeli?

emir erdem

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci Lise 1
Amacım bir kaptan olmak. Yolcu gemisi kaptanı olmak istiyorum ve 8.sınıftayım. Acaba hangi liseye gitmem gerekir? Yüzdelik dilimi ile birlikte söylerseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gittiğiniz lisenin bir önemi yok. Her lise olur.

@emir erdem gittiğiniz lise sizin mesleğinizi belirlemez. Üniversitede yapacağınız tercih ve seçime göre mesleği icra edebilirsiniz. Kaptanlık için ne gerektiğini bilmiyorum ancak gidilen lise türünün önemi yok. Açık lise bile olur kaldı ki ben açık liseyi tercih ederdim açıkçası.

@emir erdem gittiğiniz lise sizin mesleğinizi belirlemez. Üniversitede yapacağınız tercih ve seçime göre mesleği icra edebilirsiniz. Kaptanlık için ne gerektiğini bilmiyorum ancak gidilen lise türünün önemi yok. Açık lise bile olur kaldı ki ben açık liseyi tercih ederdim açıkçası.

4 yıl üniversite gerekiyor kaptanlık için. Sağ olun yardım için. Acaba diğer kişiler de yardımcı olabilir mi?

@emir erdem diğer arkadaşların cevabı da benzer cevap olacak. Değişen bir şey yok. Lise yapacağınız mesleği belirlemez.

Meslek lisesinden mezun olunca anca balıkçı teknesi falan sürersiniz.
Söylendiği gibi üniversitede ilgili bölümü okumanız gerek. Bildiğim kadarıyla o bölüm Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği diye geçiyor.

Demek istediğim şu; kaptanlık okuyacak birisi için ne uygun lise hangisi olur? Üniversite tabii ki de okuyacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı