Kaptan olmak isteyen birisi hangi liseye gitmeli?

@emir erdem o zaman açık liseyi hedefleyin derim şimdiden :) Açık lise hakkında aklına takılan bir şey varsa konusunu açabilirsin, yardımcı olayım. Bilgiliyim.

@emir erdem o zaman açık liseyi hedefleyin derim şimdiden :) açık lise hakkında aklına takılan bir şey varsa konusunu açabilirsin, yardımcı olayım. Bilgiliyim.

Mümkünse puanla bir yere gelmek istiyorum. Ailem eskiden kötü liseye gidersen sanayiye veririz diyorlardı çok ta tınlamadım tehdit olduğunu biliyorum. Şimdiyse sen çalış nereye gidersen artık diyorlar. Kocaeli dışına çıkmama da bir şey demiyorlar sağ olsunlar. Yan meslek olarak düşündüğüm yazarlığı yaparım kaptan olamazsam. Ama çok üzülürüm.

@emir erdem hayırlısı olsun kardeşim. Ek olarak lise için şehir dışına çıkmana gerek yok. Üniversitede çıkarsın inşallah.

@emir erdem hayırlısı olsun kardeşim. Ek olarak lise için şehir dışına çıkmana gerek yok. Üniversitede çıkarsın inşallah.

İnşallah çıkarım Türkiye'yi gezmek istiyorum. Bir de kaptanlığı İngiltere de yapmak istiyorum liman kentinde. Ayırca RMS Titaniğin ilk ve son seferine çıktığı yer. Daha dün tekrar izledim.

@emir erdem hayallerin güzel. İnşallah olur diyelim. Ek olarak konu çok fazla dağılmasın diye çok fazla bir şey söyleyemiyorum. Bu tarz şeylerde konu açıp beni etiketlersen konuşmak isterim seninle.

@emir erdem hayallerin güzel. İnşallah olur diyelim. Ek olarak konu çok fazla dağılmasın diye çok fazla bir şey söyleyemiyorum. Bu tarz şeylerde konu açıp beni etiketlersen konuşmak isterim seninle.

Bende isterim. Sosyalden arkadaş edinmekte bayağı kolaymış. Siz 3. kişi oldunuz :)

Boş şekilde eğitim görmeden üniversite ile kaptan olmak imkansıza yakın. Üniversitede kaptan olmak için özel üniversiteye gitmek zorunluluk gibi bir şey. Burs olmadan senelik 40.000 TL'den fazla gideri oluyor.

Siz çok eskide kalmışsınız hocam artık özel ortaokullar bile 60-70k TL istiyorlar :D.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı