Kara cumada Cyberpunk 2077 indirime girer mi?

Katılım
10 Kasım 2019
Mesajlar
110
Çözümler
2
Kara cuma indirimlerinde Epic Games veya Steam'de Cyberpunk 2077 ön sipariş fiyatı indirime girer mi? Şu anki fiyatı(249TL) zaten yurt dışı fiyatına göre indirimli ama kara cuma da yılda bir kez geliyor sonuçta. Ben ilk defa ön siparişten oyun alacağım, o yüzden daha önce ön sipariş fiyatlarının böyle dönemlerde indirime girip girmediğini bilmiyorum.
 
Hemen oynamak istemiyorsan 6-7 yıl bekle. Epic bedavaya verir belki. :D.
6-7 yıla üstüne para verseler oynayacağımı zannetmiyorum. Ben son çıkan 3A oyunların grafiklerini ultraya verip eh işte idare eder bakalım ne zaman fotorealistik grafikler göreceğiz diyen tiplerdenim. Şu ana kadar beni en çok tatmin eden oyunlar da rdr2 ile ac valhalla oldu. Cyberpunk 2077'den çok daha iyi bir şey bekliyorum.
Ön siparişte oyunlar indirime girer. Özellikle çok uzun süre kaldıysa. Ama Cyberpunk için bunu söylemek çok zor. Çünkü çok hypela dolmuş bir oyun bu yüzden satışlardan memnunlardır. İndirim getireceklerini sanmıyorum. Belki 4-5 ay sonra.

Yakın zamanda Ghostrunner isimli bir oyunu ön siparişte indirime girdiğini gördüm. Hatta indirimli çıkış yaptı.
Bu da ben bilmiyorum dediğim halde daha çıkmamış oyun indirime girer mi?/niye girsin diye dolaşan arkadaşlara yeterli bir cevap olmuştur diye umuyorum. Teşekkürler.
 
Cdpr oyun çıkınca parası olmayanlar sitemizden bedava indirip oynayabilir dememiş miydi ben mi yanlış biliyorum? Umarım bedavaya koyarlar 2 aydır bekliyorum.

Öyle bir şey demediler ama no DRM çıkacağı için ilk günden kırılacaktır. Bunu bende biliyorum ama öyle oynamak istemiyorum çünkü çok yüksek ihtimalle gelecek yıl Online'da gelecek oyuna Steam'den arkadaşlarla falan oynanabilecek diye umuyorum ki zaten gelmese bile bu oyunun hikayeli modu 250 TL'yi hakkeder. Oyunu 175 saat test eden adam sonuna yaklaşamadığını söylüyor. Eğer doğruysa böyle grafiklerle 200 saat hikaye demek. Adamlar 670 TL'ye 4 saatlik Black Ops satıyorlar.
 
Öyle bir şey demediler ama no drm çıkacağı için ilk günden kırılacaktır. Bunu bende biliyorum ama öyle oynamak istemiyorum çünkü çok yüksek ihtimalle gelecek yıl online da gelecek oyuna steamden arkadaşlarla falan oynanabilecek diye umuyorum ki zaten gelmese bile bu oyunun hikayeli modu 250 tlyi hakkeder. Oyunu 175 saat test eden adam sonuna yaklaşamadığını söylüyor. Eğer doğruysa böyle grafiklerle 200 saat hikaye demek. Adamlar 670 tlye 4 saatlik black ops satıyorlar.
Ben de bedava geliyor diye kaç gündür bekliyorum. O zaman bunu da oynayamıyorum. Epic RDR 2 yanında bunu da bedava ver 😂
 

Geri
Yukarı