Ben kara cuma olmadan 3 günde kargoladılar sizinki daha uzun olur diye düşünüyorum. Ben Razer Blackwidow almıştım aynı ürünse sizinki de aynı süreyi beklemeniz gerekebilir.Cuma günü İtopya sitesinden klavye sipariş ettim ve ek olarak 8 TL kargo parası ödedim. Sizce kaç iş günü içinde kargom gelir? İstanbul'da yaşıyorum.
Sizede hayırlı olsun 1-2 güne gelir tahminen kargonuz hb kargo sistemi yavaş kalıyor birazHayırlı olsun bende laptop sipariş etmiştim süper hızlı yazmasına rağmen hb de hala tedarik surecinde
Garibime giden çoğu kişi benimle aynı gün sipariş vermiş fakat benimki hala gelmedi.Cuma günü İtopya'dan klavye sipariş ettim bende. Pazartesi günü öğleden sonra saat 2 gibi elime ulaştı.
Cynosa Chroma aldım. Bugün 3.iş günü fakat hala tık yok.Ben kara cuma olmadan 3 günde kargoladılar sizinki daha uzun olur diye düşünüyorum. Ben Razer Blackwidow almıştım aynı ürünse sizinki de aynı süreyi beklemeniz gerekebilir.
Garibime giden çoğu kişi benimle aynı gün sipariş vermiş fakat benimki hala gelmedi.
Cynosa Chroma aldım. Bugün 3.iş günü fakat hala tık yok.
Genelde sabah gelirdi kargolar. Öğlenden sonra hiç denk gelmedim kargo konusunda. Bugün de geleceğini hiç sanmıyorum.Gelir bugün büyük ihtimalle.
Genelde sabah gelirdi kargolar. Öğlenden sonra hiç denk gelmedim kargo konusunda. Bugün de geleceğini hiç sanmıyorum.
9 Aralık mı ? Vay be..Benimki hala bu şekilde :/
Eki Görüntüle 465083
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.