Kara Cuma'da verilen siparişin kargo süresi

Zaten Kadıköy şubeleri ile aramızda 15-20 dakika mesafe var. Pazartesi elimde olur İnşallah.
keşke elden teslim alsaydın. monıtoru deneme fırsatında olurdu. ölü pixel sorunu varmış. onu da sordum itopyaya. 1 tane dahi ölü pixel olursa değişim sağlanıyormuş bilgin olsun

İstanbul içi ürün hazırlama kargo gönderimi 10 günü bulucaksa işimiz var :( bileydim böyle olacağını cumartesi vatan’dan diğer parçaları alırken AOC 24" C24G1 bu modelini alırdım. 280 tl fazla vermiyim diye iki hafta monitör bekliycez.😞

Benim Cuma günü İtopya'dan aldıgım monitör bugün geldi Ups kargoyla.
Benim de arkadaş gibi İtopyadan cuma günü aldığım sipariş UPS kargo ile salı günü geldi(Konya'ya)
keşke elden teslim alsaydın. monıtoru deneme fırsatında olurdu. ölü pixel sorunu varmış. onu da sordum itopyaya. 1 tane dahi ölü pixel olursa değişim sağlanıyormuş bilgin olsun
Hocam ben İtopya'dan Viewsonic VX2458-MHD monitör aldım sağ üstünde ufak bir ölü piksel var fakat dikkatli bakılmadıkça görünmüyor, monitör markaları 3-4 ölü piksel olmadıkça iade almıyorlar diye biliyorum, uğraşmaya değer bir şey olarak da görmüyorum böyle kullanmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Cuma günü b450m mortar titanium aldım itopyadan. Halen ürünleriniz hazırlanıyor diyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum gelip mağazanızdan alma ihtimalim var mı diye, internet siparişlerinizi mağazadan teslim etmiyoruz diyerek geçiştiriyorlar. Benim için de ilk ve son oldu itopya. Bu arada ben aldığımda stokta var gözüküyordu anakart. Stok sorunu değil yani.

Cuma günü b450m mortar titanium aldım itopyadan. Halen ürünleriniz hazırlanıyor diyor. Müşteri hizmetlerini arıyorum gelip mağazanızdan alma ihtimalim var mı diye, internet siparişlerinizi mağazadan teslim etmiyoruz diyerek geçiştiriyorlar. Benim için de ilk ve son oldu itopya. Bu arada ben aldığımda stokta var gözüküyordu anakart. Stok sorunu değil yani.
Hiç sanmıyorum stokta olduğunu. Çünkü stokta olan ürünleri göndermişler çoktan. Beklemekten başka çaremiz yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı