"Kara Mizah" denen iğrenç şey

Ya hocam ne anlatıyorsun? Kara mizah demek, dediğiniz konular hakkında mizah yapmaktır. Bunlara küfür etmek değildir. Dediğiniz yanlış değil. Ancak benim demek istediğim de o değil. "Mizahi bir anlayışla ele alır." Benim söylediklerim bunu yapanlar değil, benim söylediklerim, direk bu konularda küfür edip kara mizahın arkasına saklananlar. Ben de biliyorum kara mizah nedir.
Küfür de bunun içerisine girebilir düz bir şekilde sövmek olmadığı sürece. Düz bir şekilde direkt birisine sövmek zaten mizah değildir. Eğer bundan bahsediyorsanız aynı fikirdeyiz.

"İğrenç" olan kısmı bu videoyla başladı.
Video sonradan çıktı.

aleviyim-ve-alevi-oldugum-icin-otekilestiriliyorum_1756816.jpg

Bu konuyu okuyunca akılıma bu video geldi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar merhaba. Herkes duymuştur bu iğrenç şeyi. Bunun hakkındaki düşünceleriniz nedir? Bence aşırı iğrenç ve çok saçma. Dine küfür, peygamberlere küfür, bütün insanlığın değer verdiği şeylere küfür sizlere ne kazandırıyor? Linç yiyince "kanka kara mizah yaptım" şeyinin altına yatılıyor. Düşünceleriniz nelerdir?

Hocam bazı ergenler var Allah'a küfredip kara mizah diyorlar normalde yerinde yapılınca güzel ama yapamayanlar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı