Kardeşim dediğim arkadaşımla kavga ettim

Evet arkadaşlar, dile kolay 6 yıllık kız kardeşim dediğim her türlü derdime derman olan ve benim de ona her türlü yardım ettiğim insan beni artık istemiyor. Mesajlarım hep görüldü gidiyor, aramalarımı hep meşgule atıyor. Barışmak için çırpınıyorum, fakat oldu da cevap atsa bile sürekli geçiştirme amaçlı yazıyor. Kavganın konusu da bir anlık dalgınlığıma gelmesiyle birlikte bir şey demem. Kendimi çok kötü hissediyorum, ciddi söyleyeyim erkek halimle gözümden yaş geldiğini hissettim. Bir de yetmezmiş gibi üstüne ailemden saçma sapan şeyler için azar yiyorum. Cidden ne yapacağımı şaşırdım. Ailemden de çok sıkıldım artık. Her gün bana keşke şehir dısına yazsaydım üniversitemi dedirtiyorlar. Ne yapmalıyım?

Bazı insanlar kolay bırakabiliyor.
6 sene diyorsunuz, her şeyimi paylaştığım kişi biliyorsunuz onca çabanıza rağmen sizi silip atmış demek ki.
Vefasız insanlar için kendinizi üzmeyin.
 
Buraya bir hata yaptığını hatasının detayını söylemeden yazmış, nereden bilelim ne kadar suçlu/suçsuz olduğunu. Buraya yazdıklarını gidip kıza yazsa en azından daha etkili olur.
Elbette ama sonuçta pişman ve acısını çekiyor. Ki bu kadar ince düşünen birinin çok büyük bir hata yapmış olduğnu sanmıyorum açıkçası. Yapsa bile 6 senelik arkadaşlar yani silip atılması yanlış birşey.
 
Elbette ama sonuçta pişman ve acısını çekiyor. Ki bu kadar ince düşünen birinin çok büyük bir hata yapmış olduğunu sanmıyorum açıkçası. Yapsa bile 6 senelik arkadaşlar yani silip atılması yanlış bir şey.
Empatiyi burada çocuğun yerine değil de kızın yerine yapman gerek.
 
Buraya bir hata yaptığını hatasının detayını söylemeden yazmış, nereden bilelim ne kadar suçlu/suçsuz olduğunu. Buraya yazdıklarını gidip kıza yazsa en azından daha etkili olur.
Şöyle diyeyim, farkında olmadan dediklerini takmamışım ve terslemişim, ama cidden farketmeden.
Hatamı farkettim dedim bakalım ne olacak.
 
Ben 2 tarafı da düşünüyorum ama bence kız abartıyor veya soğumuş çocuktan bahane ediyor. Benim de 5 6 senelik arkadaşım var arada hatası elbet oluyor kızıyorum biraz soğuk yapıyorum geçiyoruz sonra.
 

Geri
Yukarı