Kardeşim Deep Web'e girmiş sorun olur mu?

• Konuyu başlatan Birben
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 113
  • Görüntüleme 21.866
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıyeten konu troll olabilir o linkleri nereden buldu... Hidden wiki çoğu eski ve kapalı siteler herkese açık onlar ve sanırım iğrenç ve kötü şeyler yok.
Hocam ben bu tür şeyleri bilmem. Ama merak edip bulmuş bir yerden ya da arkadaşları vermiş. Böyle bir konuda neden trollük yapayım.

Psikolojik olarak kötü etkilenmiş olma olasılığı çok yüksek bir profesyonele danışmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

13 yaşındayım ben o tür kanlı vahşetli görüntüler çok da etkileyeceğini zannetmiyorum unutur gider her yerde var o tür şeyler Reddit, Discord hatta YouTube bile.

13 yaşındayım ben o tür kanlı vahşetli görüntüler çok da etkileyeceğini zannetmiyorum unutur gider her yerde var o tür şeyler Reddit, Discord hatta YouTube bile.
Discord da evet baya fazla var.

Bilinç altını nasıl etkileyeceğini bilemezsin. Gerçekten önemli ciddiye alınması gereken bir konu. Sana da tavsiyem asla bunlara bakmaman ve bir profesyonele danışman.

Bir şey olmaz, muhtemelen saçma sapan telegram gruplarında dolaşan videolara benzer videolar indirmiştir. Ev adresiniz ve kimliğiniz öğrenilmediği sürece Deep Web'de rahatça dolaşabilirsiniz ancak oradaki insanlarla çok fazla muhabbete girmenizi ve onlara güvenmenizi önermem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı