Kardeşim Deep Web'e girmiş sorun olur mu?

• Konuyu başlatan Birben
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 113
  • Görüntüleme 21.942
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deep Web'den kastınız Dark Web sanırım. Bilgisayarı AV ile taramışsın zaten. Eğer için rahat etmezse format at. E-posta adreslerinde bir sızıntı var mı yok mu diye de bi haveibeenpwned.com'a bak. Bir de kardeşine bilgisayar başında göz kulak olmaya çalış. Biraz fazla meraklı biri herhalde. Başına başka belalar açabilir. Ona bu konulardan bahset zaten yaptığından pişman bir daha yapmaz.

Kardeşim Deep Web'e girmiş. Girmekle kalmamış birçok linke tıklayıp abuk sabuk dosyalar indirmiş. Hemen bilgisayarıma format çektim üstüne virüs taraması yaptım. Indirdikleri arasında kafası kopan müstehcen görüntüler vs vardı. Kendisi çok pişman, polisler evi basacak diye korkuyor. Bir olumsuz durum yaşanır mı?
Bende girdim bir çok kez. Yasal olmayan işlere(silah,uyu*tutucu,katil tutma,telefon vb. şeyler satın alırsa) gibi bulaşmazsa sıkıntı yok. Tor browser ve VPN kullanmadan girdiyse büyük ihtimalle sıkıntı olur diye biliyorum. Ama kullanıp bu işlere girmediyse hiçbir sıkıntı olmaz.İyi günler.

Kardeşim Deep Web'e girmiş. Girmekle kalmamış birçok linke tıklayıp abuk sabuk dosyalar indirmiş. Hemen bilgisayarıma format çektim üstüne virüs taraması yaptım. Indirdikleri arasında kafası kopan müstehcen görüntüler vs vardı. Kendisi çok pişman, polisler evi basacak diye korkuyor. Bir olumsuz durum yaşanır mı?
Bende girdim bir çok kez. Yasal olmayan işlere(silah,uyu*tutucu,katil tutma,telefon vb. şeyler satın alırsa) gibi bulaşmazsa sıkıntı yok. Tor browser ve VPN kullanmadan girdiyse büyük ihtimalle sıkıntı olur diye biliyorum. Ama kullanıp bu işlere girmediyse hiçbir sıkıntı olmaz.İyi günler

Kafa koparma gibi videolar artık her yerde dark weeb'e gitmesine gerek yokmuş her tr telegram kanalında var zaten formatıda çakmışsın bir sorun olmaz

Hiçbir şey olmaz merak etmeyin.

Kaldır çöpe at hocam PC'yi. Mümkünse patlayıcı kullanarak imha etmeniz tavsiye edilir.

Bence kardeşinizi biraz korkutun. Polis gelir tutuklar felan derseniz bir daha yapmaz.

Kardeş işin yaş geçmiş olsun FBI, CIA, MİT artık hepsi kırmızı bülten ile seni arıyor, dip veb coh tehlikeli diye kaç kere dedik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı