Kardeşim Deep Web'e girmiş sorun olur mu?

• Konuyu başlatan Birben
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 113
  • Görüntüleme 21.967
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam komik geldi. Ben değil kuzenim yapmış hesabı gibi. Kardeşinizle konuşmanızı öneriyorum şiddetle. Çünkü bu normal değil. Hadi girdi diyelim neden dosya indirmiş? Kaç yaşında bu arada küçük olduğunu var sayıyorum. Geçmiş olsun. Bir sorum olmaz format attiysaniz.

12 yaşında internetten yarım yamalak bilgiler ile sözde "deep web" olan yere mi girdi :D. Komik hikayeymiş, kardeşinjz büyük ihtimalle sanki bir evin gizli odası olan deepweb'e giricem derken böyle şeylere inanan kesimleri avlamak için açılan sitelere girip virüs felan indirdi. Kardeşinizin sıkıntılı bir yere girdiğini düşünmüyorum, kendi kendisini korkutmuş :). Ek olarak devlet her şeyden haberdardır, sıkıntılı yerlere girmenize gerek yok. Azıcık dürtün gelip sizi evinizden alırlar :D.

İlk katmanlarına girmişliğim vardır. Harbiden tehlikeli bir yer. Ne tür linklere tıkladığınıza bağlı olarak tehlikeye girebilirsiniz ve ayrıca umarım kardeşiniz o görüntüleri görmemiştir...

@Fikop Neden güldünüz?

Son düzenleme:
Ne ne var ki? Katmanlar denen bir şey yok, bu tamamen ileri sürülen bir yalandan ibaret. Hangi link'i tarayıcıya girerseniz oraya girersiniz, cinsel içerikli bir linke ulaşım sağlar ve yapıştırırsanız oradasınız. Gore mu istiyorsunuz? Link'i bulun yapıştırın oradasınız. Öyle katman katman ilerleme gibi bir saçmalık yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı