Kardeşim paranoyak

Okuldaki rehber öğretmene getiriceğime gider düzgün bir psikolog a gösteririm çocuğu kesinlikle tavsiye etmem.

Aynen direk psikoloğa götür sonra çocuk kafasında 'bunlar beni deli zannediyor' diye kursun. En azından nasıl adımlar atarak psikoloğa gitmekten daha az etkilenmesi için bir yol gösterirdi. Tavsiyeydi tercih sizin.
 
Sıkıntılı yaşlar. Sakın şaka olsun diye korkutmaya falan çalışmayın,kekemelik çıkabilir. Eğer ciddi ise ve korkuyorsa bir doktora gitmesinde fayda var. İnternet geçmişine bakın,dabbe mabbe bişeyler izliyorsa engellemeye çalışın. Okulda,sokakta salakça korkutucu hikayeler sıkan arkadaşları varsa onlarla görüşmesini engelleyin. En olmadı birikte yatın.
 
Evinizde başka bir varlık olabilir belki onunla konuşuyor olabilir kardeşin.

Değil mi? Bence de evinizde cinler var kardeşinizin içine biri kaçmış olabilir cin duası okuyun sonra altı kere üfleyin şeytanın rakamı o çünkü ve 10 kere Allah deyin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen izlediği bir filmden veya videodan etkilendi. Ya da okulda din dersinde anlatılanları yanlış yorumlayıp kendince bir şeylere yordu. Kendisiyle konuşup detaylıca anlatmasını isteyin, anlattıklarının doğrularını söyleyin hala ısrar ediyorsa profesyonel destek almakta fayda var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı