Kardeşimizi nasıl adam ederiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Söylemek istemiyorum ancak burası bir teknoloji forumu, anlattığınız şeylerin en ufak alakası yok teknoloji ile.
Bunu kendi aranızda halledin, geçip bir teknoloji forumuna anlatmayın!

"Sosyal"

Düşüncem de ne varmış? Şiddet mahut hakaret mi var? Asıl sizinki yanlış. Öldürsün mü diyeyim? Taassup resmen. Her dayak yiyen adam olsa, farklı olurdu şimdi. Dayak yemeden adam olmuyor muyuz?

O yaşta adam olmamış yaptıklarından belli. Siz nasıl adam edecektiniz yöntemleriniz neler söyleyebilir misiniz şiddet kötüyse?

Acaba çocukken annenizden gizli tablet oynayıp dayak yiyip kin mi güttünüz? Doğum tarihinizi yanlış girmişsinizdir; belki de yaşınız 7 olmalı. Dersleri de yasaklayın sultan hazretleri!
Bundan sonra bütün çocuklara dayak atacağım böylelikle bütün çocuklar adam olacak (!). Ne dersiniz olur mu? Muhteşem değil mi?

O yaşta adam olmamış yaptıklarından belli. Siz nasıl adam edecektiniz yöntemleriniz neler söyleyebilir misiniz şiddet kötüyse?
Atılan taşlardan dişleri kırılan, yara bere içinde kalan, küfürlerle ve insanların ona olan tükürmelerine sabreden peygamber efendimiz (S.A.V) da onları yok etmeye Allah tarafından gücü olmasına rağmen yok etmemesiyle bir şey bilmiyormuş bu dediğinize göre o halde (!).

Yahu ben şiddeti desteklemiyorum ama kinci gibi duruyorsunuz.

Galiba annen ve baban çok yüz veriyor. Aynı durumdan müzdaribim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı