Kargo Gelmediği Halde "Alıcı Kargoyu Kabul Etmiyor" Diyor.

KırAtlıLiberal

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2019
Mesajlar
3.308
Çözümler
13
Merhaba, Aras Kargo kargomu getirmediği halde 3 defa "Alıcı Kargoyu Kabul etmiyor" diyor Kargonun geri gitme ihtimalli var mı? Onların dertleri beni şubeye kadar gidip oradan almamı isteyecekler ama çok uzakta. Aradığım halde telefonları açmıyorlar, bugün gelir mi? 09.30'da açılıyorlar.
Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam eğer kargo teslim edilmediyse daha dağıtıma çıkarmazlar. 3-5 gün arası şubede kalıyor, o arada sizin almanız lazım ondan sonra iadeye gönderiliyor. Bir şekilde ulaşmaya çalışın. Eğer olmazsa şikayetvar'da bir gönderi açın. Genelde oradan sonuç alınabiliyor.
 
Bu adamlar kargoyu sana becerip getiremezler. Sen en iyisi git ürünü al. Sonra tüketici hakem heyetine başvur. Aras holdinge Aras holding başkanı olan hanımefendiye herkese tüm mecralardan yaz linkedin twitter facebook vesaire. Sonra o şube gerekli cezayı alır umarım.
 
Değerli müşterimiz,

Her türlü soru ve sorununuzda 444 25 52 numaralı Çağrı Merkezi’mizi arayabilir, hızlı ve güvenilir şekilde destek alabilirsiniz. Sizlere hizmet vermek bizim için mutluluktur. Biz tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Aras Kargo A.Ş.
Müşteri İlişkileri Müdürlüğü

Bu numarayı arayıp müşteri temsilcisine bağlanın ve sorununuzu biraz sert bir tavırla anlatın, hatta korona muhabbetine evde olduğunuzu eve gelseler mutlaka haberi olacağını falan anlatın, telefonu açmadıklarını ve alıcı kargoyu kabul etmiyor diye not düştüklerini, bulunduğunuz yeri ve şubeyi söyleyin belki onlar yardım edebilirler. Bir üst yerden sorgulama geldiği için de kargonuzu getirebilirler.
Hepsi bir olasılık tabi ki şansınızı deneyin derim.
 
Çağrı merkezleri bu korona sürecinde özellikle ele ayağa düştüler. Hiçbir iş yapamıyorlar. Sadece telefonda anlıyorum efendim deyip papağan gibi tekrarlayıp sizi geçiştiriyorlar. Ülkede işini düzgün yapan kurum kuruluş görsem öpüp başıma koyacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı