- Makaleler
- 21
Yarın konuşacağım işte, buraya yazarım zaten detayları. Teşekkür ederim herkese.Çok yanlış düşünüyorsunuz. İşveren sizi orada 9 saate yakın süre tutması bile 1500 TL'den fazladır.
Yarın konuşacağım işte, buraya yazarım zaten detayları. Teşekkür ederim herkese.Çok yanlış düşünüyorsunuz. İşveren sizi orada 9 saate yakın süre tutması bile 1500 TL'den fazladır.
Eğer asgari ücretin altında teklif ederse kabul etme. Edeceksen bile 9-6 gelemem de. Hem 9-6 gelip hem de günlüğü 50-60 TL verirse bu adeta dolandırıcılık olur. Suriyeliler bile o kadara çalışmıyor. Yine de sana kalmış.Yarın konuşacağım işte, buraya yazarım zaten detayları. Teşekkür ederim herkese.![]()
Hayatınızda kaç kere çalıştınız bilmiyorum ama asgari ücret bile para değil. Onda bile 90-95 TL alıyorsun günlük.Günlük 15-20 TL'den fazla alacağını sanmam, kargo işi sıkıntılıdır paketleme diye girersin eleman yok yardım et diye taşımayı da yaptırırlar, getir götür işlerini de.
Hayatınızda kaç kere çalıştınız bilmiyorum ama asgari ücret bile para değil. Onda bile 90-95 TL alıyorsun günlük.
İşveren de sizin gibi kurnazsa belki daha aşağıyı teklif edebilir. Fakat kimse kabul etmezse mecbur asgari ücret verecek. Ayrıca 90-95 TL para değil. Ben 4K alıyorum ve ay sonunu göremiyorum. Bilmiyorum hiç aileniz olmadan tek başınıza yaşadınız mı? En azından denediniz mi? O kadar saatlerce emek ve aldığınız para ile bir şey alamamak.Sigortasız ve 16 yaşında birine 90-95 TL iyiymiş, inşallah konu sahibininde aynıdır, yarın bilgilendirir nasılsa.
İşveren de sizin gibi kurnazsa belki daha aşağıyı teklif edebilir. Fakat kimse kabul etmezse mecbur asgari ücret verecek.
Ayrıca 90-95 TL para değil. Ben 4K alıyorum ve ay sonunu göremiyorum. Bilmiyorum hiç aileniz olmadan tek başınıza yaşadınız mı? En azından denediniz mi? O kadar saatlerce emek ve aldığınız para ile bir şey alamamak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.