Karın kası belirginleştirme

Fearain

Hectopat
Yer
Wall Maria
Daha fazla  
Merhabalar. Karın kasımı belirginleştirmek istiyorum. Biraz zayıfım ama karın kasım güçlü. Vücuduma nasıl hacim kazandırırım, beslenme programım nasıl olmalı? Vücudumun yağ oranı az bugünden itibaren günlük 60 mekik, 60 şınav çekmeyi düşünüyordum. Fikrinizi almak istedim. Spor ekipmanım yok fakat alabilirim gerekirse.

Kilo almalısın. İdeal kilo aralığındaki minimum değerin 4, 5 kilo üstünde olman daha iyi olur. Beslenmene de dikkat et yağı fazla kaçırma

Merhabalar. Karın kasım'ı belirginleştirmek istiyorum. Biraz zayıfım ama karın kasım güçlü. Vücuduma nasıl hacim kazandırırım, beslenme programım nasıl olmalı? Vücudumun yağ oranı az bugünden itibaren günlük 60 mekik, 60 şınav çekmeyi düşünüyordum. Fikrinizi almak istedim. Spor ekipmanım yok fakat alabilirim gerekirse.

Hocam bu iş sadece karın kası olarak değil bir bütün olarak çalışman lazım sadece mekik işe yaramaz karın kasının sağ, sol, alt, ust diye ayrılıyor bunlara internetten bakın hareket çeşitlerine. Yeme içme duzeniniz de önemli günlük protein ihtiyacınızı karşılamanız lazım (kilo başına 1.5-2 ) ve derinizi inceltmeniz gerekebilir onun için süt ve süt ürünlerini tuketmemelisiniz ben ogrendiklerim bunlar YouTube bak orada daha iyi bilgiler bulursun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı