Karın kası nasıl yapılır?

@Dionysos64 Burak yılmaz tüm vücüd mü? Yoks karın mı?

Tüm vücüdse tüm antrenman 1 set eder 2 set yapın kendisinin videpsunu izleyin 1 gün ara ile yapın hafta sonu kardiyo veya dinlenme yapın.

Karın.
Şimdi ben karın kası antrenmanı yapıyorum göbekte var göbek ermesiyle birlikte karın kaslarım çıkar mı yoksa ilk başta erir sonra karın kası mi çıkar.
 
Son düzenleme:
@DİONYSOS64 Önce yağlardan kurtulun kardiyo karın kası veya yağ yakma idmanı yap.

Sonra ağırlıksız tüm vücüd yap.

Sonra evde devam ederim diyorsan halter setini alır bir tane mat alır devam edersin protein tozu için erken bence.
 
Peki protein tozu kullansam faydasi olur mu?
Sadece karın kası için gereksiz. Zaten çoğu kasta olduğu gibi karın kasını da her gün çalıştırmak gereksiz 3-4 defa yeterli. Diğer kaslar gibi karın kasının da kendini toparlamak için zaman gerekir. Spora başlamadan önce araştırma yaparsan daha iyi olur.
 
Mutfak'tan geçiyor bu iş. Askerdeyken yemeklerini yiyemediğim için askeriyenin çok aç kaldığım oluyordu. Bi meyvelerini yada etlerini yiyebiliyordum ara sıra. O kadar yağ yakmıştım ki sabah akşam da spor yaptığımdan bi deri bir kemik kalmıştım. Ama bi baktım six pack belirginleşmişti :D
 
Niye 40 santim kol yapmak varken vücutta kendini göstermeyen bir kas grubunu geliştirmek istiyorsun ki? Yine de karar senin, yağ oranını baya azaltman lazım, 200 mekik falan hikaye.
 
Niye 40 santim kol yapmak varken vücutta kendini göstermeyen bir kas grubunu geliştirmek istiyorsun ki? Yine de karar senin, yağ oranını bayağı azaltman lazım, 200 mekik falan hikaye.

Aynen öyle "steak yok" muhabbeti de buradan çıktı zaten.
Ayrıca karın kası yapsan da simetrik olmadığını görürsen çok üzülürsün.
@ACExACE
 
Ya yağ oranın düşük, kas kütlen fazla olmalı ya da zayıf olmalısın karın kasını göstermek için. 😂
Günlük alman gereken kalorinin 500 altına düş, sabah aç karnına 1 saat yürü beraberinde de 3-5 hareket yap olur o iş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı