Karşı binada olan fiber oturulan apartmana getirtilebilir mi?

Szeptyckietra

Hectopat
Daha fazla  
İnternet bağlattıracağız, onun için TurkNet'ten altyapı sorguladım. Şehir merkezine yakın yerde oturuyoruz fakat ADSL 16 Mbps. Karşımızda olan binaya ise fiber 100 Mbps yazmakta. Müsteri hizmetlerini arasak çözerler mi ya da ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet bağlattıracağız, onun için TurkNet'ten altyapı sorguladım. Şehir merkezine yakın yerde oturuyoruz fakat ADSL 16 Mbps. Karşımızda olan binaya ise fiber 100 Mbps yazmakta. Müsteri hizmetlerini arasak çözerler mi ya da ne yapmalıyım?

Sizin binaya kadar gelmesi lazım eğer yoksa bunun içinde tüm katlara kadar hattın çekilmesi gerekiyor. Bunun için ücret istiyor olabilirler tüm apartmandan tek seferlik.

Görüştüğün müşteri temsilcisi ilgilenmez ise tekrar ara başka temsilci ile görüş bu işlemi birkaç kere tekrarla. Bazılar kestirip atıyor ilgilenmiyor.

Hayir cözmezler apartmanda oturan en az 10 aile olmaliki o binaya fiber gelsin yoksa unut ancak 1 apartman da 30 aile varsa 10 aile fiber istemesi şârti ile.

Binada çoğunluğun fiber için talepte bulunması gerekiyor. Arka sokağımda fiber var, bizim mahallede yok mesela. Talep olmadığı için umursamazlar.

3 katlı binamıza fiber yapmışlardı. Alakasız.

Binada çoğunluğun fiber için talepte bulunması gerekiyor. Arka sokağımda fiber var, bizim mahallede yok mesela. Talep olmadığı için umursamazlar.
Bunun da alakası yok. Bizim oralardaki ıssız mahalleye bile fiber geldi.

TurkNet mahalle mahalle getiriyor. Karşı kaldırımındaki yerde bile fiber olur sende olmaz. Yani arayıp söylersin ama üsttekilerin alakası yok.

3 katlı binamıza fiber yapmışlardı. Alakasız.

Bunun da alakası yok. Bizim oralardaki ıssız mahalleye bile fiber geldi.

TurkNet mahalle mahalle getiriyor. Karşı kaldırımındaki yerde bile fiber olur sende olmaz. Yani arayıp söylersin ama üsttekilerin alakası yok.

Arayıp şansınızı deneyin o zaman hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı