Karşılaşmaktan sıkıldığınız insan tipleri

O yüzden oy vermek için üniversite mezunu olması ve IQ sınırı getirilmeli diyoruz 🤣 🤣
Aynen ülkedeki en kötü üniversiteyi zar zor kazanmış ve bitirmiş biri kesinlikle baya bilgidir ve IQ su yüksektir (!). Aynen devam böyle.

Şu kulağımda ki küpeye ters ters bakan insan tiplerinden acayip sıkıldım. Her yerde bunlarla karşılaşmak zorunda mıyım?
Alıştılar ona ya, devir eskisi gibi değil artık. Ankaranın merkezinde, en azından bana öyle bakamıyorlar :) 2 kulakta küpe, piercingi olan biri olarak söylüyorum.

Son düzenleme:
Her şeyi bildiğini sananlar ve insanlarla dalga geçercesine konuşanlar. Ek olarak genelde bu kişilerde olan yılışıklık(umarım doğru yazmışımdır). Durduk yere bulaşırlar onu durmasını söylersin o da sana; seni döverim çocuk, adamın son 2 harfisin, ve iğrenç gülmeleri. Bu insanlar tamamen dayaklıktır. Bu özgüven çalışkan oldukları için öğretmenlerden sen iyisin dediği için ya da bir kızla yakın arkadaş olduğu için gelir.(Herkes için geçerli değil tabii ki.)

Para bayılarak istediğin diplomayı alabildiğin bir yerde, üniversite mezunu olmak bir gereklilik mi yani? Peeeeeeki.
Örnek; tek adam. Sen de haklısın.
Aynen ülkedeki en kötü üniversiteyi zar zor kazanmış ve bitirmiş biri kesinlikle baya bilgidir ve IQ su yüksektir (!). Aynen devam böyle.
Bu yüzden IQ sınırı olmalı diyorum ya... Ne laftan anlamaz biri çıktın sen de.

Peki. Cahille sohbeti kesiyorum.
Ve bunu diyen herkese oy hakkını savunuyor... Savuna savuna zaten bir ayağı çukurda olan 3 5 yıl ömrü kalmış yaşlılar yüzünden bu ülkenin gençleri beteri gördü. Allah diyene oy veren bir nesil sonuçta. Islam demiyorum, siyasal islam diyorum. Sen Suriyelilerin de oy verebilme hakkı var falan da diyorsundur şimdi.

Alıştılar ona ya, eskisi gibi değil artık. Ankaranın merkezinde, en azından bana öyle bakamıyorlar :) 2 kulakta küpe, piercingi olan biri olarak söylüyorum :)
Aile içinde herhangi bir problem yok hatta koskoca babaannem ve anneannem dahi yakıştığını söylemişti. Ama şu iki kadının zihniyetinde olamayan kesim hala mevcut. Örnek vermem gerekirse, geçen sene yaşadığım bir olay vardı, gittiğim berberde ki adamdan "Kolundaki dövme neyse ama kulağında ki ne?" tepkisini almıştım, yahu sana ne? Neyse, zaten tepkisinden ötürü oraya gitmeyi de kestim, insanlar "had" nedir bilmiyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı