Nefret ettiğiniz insan tipleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kanka bu yeni nesil ergenlerin neredeyse hepsi böyle TikTok, saçna sapan storiler falan sırf bu kitle yüzünden Instagram kullanmıyom bir de hiphopada girmeye başladılar neyse Allah beyin versin.
Aynen öyle şu an da instagramdaki en sevdiğim sayfalar. Tiktoktan başka post atmaz oldular. Tiktok izlemek istesem indiririm.

Oh iyi yapmışsın. Kendini bir şey sanan insanları dövüldükten sonraki hallerini görmek kadar güzel bir şey yok.
Dostum yoldan geçerken, her gördüğü yerde adımı bağırarak sokak ortasında söylüyordu. Hatta olay o kadar büyüdükü anneme dedim. Aslında herşeyi aileye söyleyen birisi değilimdir. Ama olay artık hat safaya gelmişti. Annem uyardı bunu dinlemedi. Geçen sene yazın işten geliyorum . Yorgunum zaten arkamdan takip ediyor beni. Nasılsın,nerede çalışıyorsun gibi saçma sorular soruyordu. Sinirlendim arkamı döndüm bir omuz koydum 2 metre yere uzandı. Şimdi korkudan dışarı çıkamıyor. Şiddeti tavsiye etmem. Ama bazı yerlerde işe yarıyor.

Dostum yoldan geçerken, her gördüğü yerde adımı bağırarak sokak ortasında söylüyordu. Hatta olay o kadar büyüdükü anneme dedim. Aslında her şeyi aileye söyleyen birisi değilimdir. Ama olay artık hat safaya gelmişti. Annem uyardı bunu dinlemedi. Geçen sene yazın işten geliyorum. Yorgunum zaten arkamdan takip ediyor beni. Nasılsın, nerede çalışıyorsun gibi saçma sorular soruyordu. Sinirlendim arkamı döndüm bir omuz koydum 2 metre yere uzandı. Şimdi korkudan dışarı çıkamıyor. Şiddeti tavsiye etmem. Ama bazı yerlerde işe yarıyor.

Demek ki bazı hak eden insanlar hak ettiğini buluyor... Güzel 🤗🤭

Ciddi anlamda boş konuşan ve 2 gram aklı olmayan insanlar. Mesela az önce de sosyal medyada denk geldim. Erkekler olmasaydı siz olmazdınız (siz diye bahsettiği kadınlar) diyerek kadınlara küfür etmiş. Muhabbet ise regl sancısı ile testislere tekme yemenin acısının karşılaştırılması.

Ciddi anlamda boş konuşan ve 2 gram aklı olmayan insanlar. Mesela az önce de sosyal medyada denk geldim. Erkekler olmasaydı siz olmazdınız (siz diye bahsettiği kadınlar) diyerek kadınlara küfür etmiş. Muhabbet ise regl sancısı ile testislere tekme yemenin acısının karşılaştırılması.
Ne boş muhabbetler dönüyor. Regl sancısı ile testislere tekme yemenin acısını karşılaştırmak nedir. İkisi de tamamen farklı şeyler.

Gaming laptop konusunda açılmış şu fiyat bandında Gaming laptop önerisi başlığına masaüstü topla diyen tip.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı