[Karşılaştırma] Pardus vs Debian

Windows'a rakip olacak dağıtım benim imkansız sanırım. Neyse bende kendi çapımda son kullanıcı odaklı dağıtım yaparım.

@Said Nursi Hzretleri, Windows 10'dan performanslı birçok Linux vardır.
Windows 10'un avantajları;
Yeni teknolojiler ile uyumlu çalışması.
Uygulama desteğinin bol olması.
Ayrıca oyunlar, Windows 10'da daha verimli çalışıyor.
İstisna birkaç oyun Linux'ta güzel çalışabilir. Genele baktığımız zaman, Windows 10 daha avantajlı.

Windows daha iyi ama bu ikisi arasında kesinlikle Pardus.

İşte onu diyorum. Uygulama desteği vs. falan... Yoksa pek bir manası yok. Sıradan bir Linux dağıtımından farkı yok.

GTAV açmayan işletim sistemine işletim sistemi demem.
Forever Windows.

İlgilisi için faydalı, emeğine sağlık.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu iki dağıtım yerine, direkt Ubuntu Linux'u kurarım.

Keşke o Pardus Kurucu olsaydı...

Bu program Linux Mint Debian Edition'ın kurulum yardımcısı. Haydi bunda bir sıkıntı yok, Üzerine Pardus'un maskotunu ve altına "TÜBİTAK ULAKBİM" yazısını çakmakdan başka bir şey yapmamışlar. İnsan azıcık değiştirir, özellik ekler o da yok. Pardus'un tek adam akıllı uygulaması var o da Pardus Mağaza.

Bu değişir mi? Doğrusu bu biraz zor.

Son düzenleme:
Emin değilim ama sanırım kamu kurumlarındaki eski cihazlar kısaca eski donanımlar için olabilir.
5.10 mu ne olan sürümü de mevcuttu Backports olarak. Yeni donanımlar için daha uygun.

Yani .deb paketleri kurmak ve yönetmek için dpkg yerine pisi kullanılabilirdi demek istediniz. Doğrusu COMAR'ın bir kenara kaldırılmaması taraftarıydım. Çünkü SystemD'den kat ve kat daha hızlı çalışıyor. Bu kullanıcıların ilgisini çekebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…