Kas ağrısı varken spor yapılır mı?

kurnmy

Picopat
Daha fazla  
Evde vücut ağırlığımla spor yapıyorum. En son perşembe günü spor yapmıştım ve bugün spor günüm ama kaslarım ağrıyor.

Spor yapayım mı yoksa dinlenme günü olarak mı belirleyeyim bugünü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük yoğunluklu bir antrenman yapabilirsin ama bu kas ağrına göre değişebilir perşembeden pazara kadar 3 gün boyunca ağrıyorsa şiddetli kas ağrısı olabilir ama perşembe yapıp pazar ağrımaya başlıyorsa gecikmiş başlangıçlı kas ağrısıdır eğer keskin, batıcı veya belirli bir bölgede yoğunlaşan bir ağrı varsa bu bir sakatlık belirtisi olabilir bu durumda antrenmana ara vermen daha iyi olur.

Düşük yoğunluklu bir antrenman yapabilirsin ama bu kas ağrına göre değişebilir perşembeden pazara kadar 3 gün boyunca ağrıyorsa şiddetli kas ağrısı olabilir ama perşembe yapıp pazar ağrımaya başlıyorsa gecikmiş başlangıçlı kas ağrısıdır eğer keskin, batıcı veya belirli bir bölgede yoğunlaşan bir ağrı varsa bu bir sakatlık belirtisi olabilir bu durumda antrenmana ara vermen daha iyi olur.
Sonraki günü müydü neydi göğüs kaslarımı hissediyodum ama ağrı yoktu. Sonraki günlerde ağrımaya başladı. Kolllarımı açınca falan göğüs kaslarım ağrıyor ve çok ağrıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı