Kas dengesizliği nasıl düzeltilir?

• Konuyu başlatan 395014
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 760

395014

Hectopat
Sol göğsüm sağ göğsümden daha büyük. Antrenmanda sol göğsümü daha çok hissedebiliyorum. Sırtta da aynı şekilde. Biceps'de de tam tersi sağ biceps daha büyük. Bunu nasıl düzeltebilirim? Yoksa tamamen genetik mi?

Büyüklük olarak genelde fark olmaz, psikolojik görüntü olabilir. Genelde güç farkı olur, antrenmanınızı yaparken kasları dengeli kullanmaya çalışın. Fly yaparken ben de en çok sağ göğsümü hissediyorum sol kısımlarıma yeterince güç yükleyemiyorum. Antrenmanınızı hiç değiştirmeyin, zamanla kendi düzelecektir. Formunuza dikkat etmeye çalışın.

Sol göğsüm sağ göğsümden daha büyük. Antrenmanda sol göğsümü daha çok hissedebiliyorum. Sırtta da aynı şekilde. Biceps'de de tam tersi sağ biceps daha büyük. Bunu nasıl düzeltebilirim? Yoksa tamamen genetik mi?

Genetiktir. Değilse bile yıllar sonra yerine oturur merak etme.

Büyüklük olarak genelde fark olmaz, psikolojik görüntü olabilir. Genelde güç farkı olur, antrenmanınızı yaparken kasları dengeli kullanmaya çalışın. Fly yaparken ben de en çok sağ göğsümü hissediyorum sol kısımlarıma yeterince güç yükleyemiyorum. Antrenmanınızı hiç değiştirmeyin, zamanla kendi düzelecektir. Formunuza dikkat etmeye çalışın.

Büyüklükde fark şöyle diyeyim. Sol tarafım daha çok pump olmuş da olabilir, pumplu şekilde kontrol etmiştim.

Büyüklükde fark şöyle diyeyim. Sol tarafım daha çok pump olmuş da olabilir, pumplu şekilde kontrol etmiştim.
Yüksek ihtimal dediğiniz gibi hocam, sağ göğsümü daha çok hissediyorum falan demiştiniz. Aynı şey kolda da oluyorsa, benim sağ kolum pump olunca soldan daha büyük gibi hissediyordum.

Genetikle alakası yok. Tek taraflı calis. Ornegin 3 set dly atiyorsan 2 sette zayıf olan göğüs icin at. Benim sırtta öyleydi sol tarafa bu tarifeyi uyguladım esitlendi.

Bende de aynı durum var. Sağlak olmama rağmen sol göğüs, sol biceps ve tricepste gözle görülür derecede fark var.

İnner chest press machine ve pec deck machine. Makinede bunları yapsan yeterli olur. Sinavda cekebilirsin. Bir de spora baslayali 3-4 ay olduysa bu tur şeyler normaldir. Bir sure sonra büyük olan tarafin buyumesi zaten eskisi gibi olmayacak naturel devam edersen. Daha zayıf olan tarafta gelisecek ve esitlencek. Yarismaya falan katilmiyorsan önemsiz bir şey zaten bu durum. Uğraşmak istemiyorsan spora devam et zamana birak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı