Kasa soğutma açısından nerede durmalı?

furkan orhan

Centipat
Katılım
3 Temmuz 2019
Mesajlar
25
Çözümler
1
Kasayı fotoğrafta da gördüğünüz üzere böyle kullanıyorum. İşlemci 100% kullanımda 50-60 derecede gösteriyor. Bu değer iyi midir?
IMG_20200601_011041.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasayı fotoğrafta da gördüğünüz üzere böyle kullanıyorum. İşlemci 100% kullanımda 50-60 derecede gösteriyor. Bu değer iyi midir?
Eki Görüntüle 578958

Değer gayet iyi. Kasanın içindeki hava sülkülasyonunun fazla olmasını istiyorsanız egzoz fanın etrafı ve havayı içeri veren fanın etrafının açık olması gerekir. Kasanızda fan yok ise geniş bir ortamda durması yararınıza.
 
Hava alacak bir yerde durmalı orada ısı performansını bayağı düşürür. Zeminden yüksek bir yere koyabilirsin ve etrafının açık olması lazım.
Kesinlikle bu tür masaları pek kasa için uygun bulmuyorum bende. Kasanızı sol dışarıda tutmanız bu halinden daha iyi olacaktır. Bulunduğu yerde hava akışı engellemiş oluyorsunuz ister istemez.
 
Değerler iyi olduğu için şu anlık bir şey yapmayacağım değerleri sürekli takip ediyorum buna rağmen orada durmasın der misiniz bilmiyorum.

Hava sirkülasyonu daha iyi olacağı için sağ ya da sol tarafı açık olabilir demiştim.
Değerleri takip ettiğiniz için bir şey olacağını düşünmüyorum. Çünkü kasanın altı ve üstü açık hava giriş çıkışı var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı