Kasa ve monitör çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor

aegon targeryen

Centipat
Katılım
21 Eylül 2022
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kasa calısıyor monitörde çalısıyor ama ekranda mavi kabloyu taktıgımda sarı oluyor. Kasayı götürüp başka yerde taktım kasa calısıyor sıfır sıkıntı. Herhalde monitör bozuldu dedim monitörü de götürüp internet kafade taktım calısıyor. Herhalde mavi kabloda sıkıntı var dedim monitöre bağlanan onu da taktim başka yerde o da çalısıyor. Eve getirip takıyorum ekran calısmıyor kafayı yiyeceğim. Yeni kasa aldım dün herhalde kasadandır dedim bu yaptıklarımı yeni kasayla yaptım eskisiylede bu sarı ısık yanıyordu internetten bir yerden gördüm 30 saniye basılı tutunca calısıyordu 1 sene öyle idare etmiştim ama bu yeni kasada düğmesi direk tikla cek olduğu icin basılı tutsamda olmuyor sorun ne anlamıyorum çıldıracağım ne kasada ne monitörde sorun var başka kablo varsa yardım edin.
 
Harici ekran kartı varsa sistemden çıkarın. Onboard ekran kartını kullanarak sistemi açmayı deneyin.
Kasada bir sıkıntı yok götürdüm başka yerde taktim gemen acıld
Prizde sorun olabilir. Ya da uzatma kablonuz varsa onda sorun olabilir. Ayrıca kabloların sıkı bir şekilde yerine oturduğundan emin olun.
Nasıl yani priz bak kasa calısıyor ekrandaki mavi ısık yanıyor mavi kabloyu kasanın girisine taktigim an sarıya dönüyor ışık eski kasamda kasanın baslatma yerine basılı tutuyodum 30 saniye aciliyodu vallahi cildiiracam evdemo sorun var dış güclermi engelliyor anlamadım
 
Anakartta Debug LED varsa herhangi bir hata uyarısı alıyor musunuz? (örneğin sistemde kırmızı veya beyaz ışık yanık kalıyor.)

Ayrıca monitörün düğmesine basıp monitörü uyku modundan uyandıramıyor musunuz?
 
Uyku modu falan bilmiyorum ama öglen internet kafeye götürdüm monitörü hiçbir şey yapmadım fislerini takip calistirdim monitör calisti sarı isık falan yoktu varsa da 1 saniye falan kalmıştır gôrmemişimdir telefondan yaziyorum pek yazmaya alisik degilim kusura bakmayın
 
Uyku modu falan bilmiyorum ama öglen internet kafeye götürdüm monitörü hiçbir şey yapmadım fislerini takip calistirdim monitör calisti sarı isık falan yoktu varsa da 1 saniye falan kalmıştır gôrmemişimdir telefondan yaziyorum pek yazmaya alisik degilim kusura bakmayın.

Uyku modu derken monitörün açma kapama tuşuna bastığınızda monitör açılmıyor mu demek istedim.

Ayrıca anakartta uyarı ışıkları var mı?
 

Geri
Yukarı