Kasamın ön camını sökmek sıcaklıklara yardımcı olur mu?

• Konuyu başlatan 136092
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 48
  • Görüntüleme 3.889
Yan camı söktüğümde herhangi bir koruma olmuyor içine giren tozdan bir problem olmaz değil mi?

Hayır ama biraz daha kasaya onem verip daha fazla temizlemeniz lazım kasanız zaten hava almıyor kapalı ortam da bulundurmayin açık bir yerde kalsın. Dediğim gibi fazla tozlanacak ama sizin için daha iyi olacak işlemciniz nedir?

Arkadaşlar mobilden giriyorum internet sorunlu bilgisayara geçtiğim zaman hepinizin yorumunu tek tek beğeneceğim çok teşekkür ederim yardımlarınız için dediklerinizi deneyeceğim.

Iade ile uğraşmaya gerek yok.
Kasanin yan kapağını aç ayda bir kere içini temizle, kasanın icine su falan dökme tamamdır.

Iade ile uğraşmaya gerek yok.
Kasanin yan kapağını aç ayda bir kere içini temizle, kasanın icine su falan dökme tamamdır.
yan camı söktüm yine değer 79 çıktı %100 kullanımda bişe değişmedi ön cam sökülmüyor :(
Tozluk takmadım açıkcası odamda toz yok. Egzoz fanı pencereye bakıyor zaten sıcaklık sıkıntımda yok.
+ Olarak yan kapağını açmanı önermem açabilirsen ön camı sök

Evet sıcaklıklar düşer. Kendi Venom kasanım camını sökmüştüm. Sıcaklıklar 10-12 derece arası düştü.
ön camı sökemiyorum :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı