Adem Yıldız_
Megapat
Yan camı söktüğümde herhangi bir koruma olmuyor içine giren tozdan bir problem olmaz değil mi?
Olmaz ama ayda bir kere sac kurutma makinesinin soğuk moduyla temizlersin.
Yan camı söktüğümde herhangi bir koruma olmuyor içine giren tozdan bir problem olmaz değil mi?
Tozluk felan taktınız mı öyle mi kullanıyorsunuz.Ben Power Boost kasamın ön camını söktüm 10-15 arası düşüş yaşadım.
Arkadaşlar mobilden giriyorum internet sorunlu bilgisayara geçtiğim zaman hepinizin yorumunu tek tek beğeneceğim çok teşekkür ederim yardımlarınız için dediklerinizi deneyeceğim.
Tozluk falan taktınız mı öyle mi kullanıyorsunuz.
yan camı söktüm yine değer 79 çıktı %100 kullanımda bişe değişmedi ön cam sökülmüyorIade ile uğraşmaya gerek yok.
Kasanin yan kapağını aç ayda bir kere içini temizle, kasanın icine su falan dökme tamamdır.
Tozluk takmadım açıkcası odamda toz yok. Egzoz fanı pencereye bakıyor zaten sıcaklık sıkıntımda yok.
+ Olarak yan kapağını açmanı önermem açabilirsen ön camı sök
ön camı sökemiyorumEvet sıcaklıklar düşer. Kendi Venom kasanım camını sökmüştüm. Sıcaklıklar 10-12 derece arası düştü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.