Kasanın çevresinde ve içinde saç var

332579

Kilopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim gibi. Kasamın çevresinde altında üstünde hatta içinde saç var. Dediğim gibi hiçbir şey anlamadım. Sizce bu saçlar nasıl gelmiş olabilir? Belki de saç değildir ben yanlış benzetmişimdir diyeceğim fakat bildiğiniz saç teli.

Bacak kılları, saç telleri ciddi anlamda toplanabiliyor. Toz kadar hafif oldukları için fanlar çekiyor işte. Benim masaüstü bilgisayarımda 3-4 ay bakmamıştım. Topakla bacak kılı olmuştu. :D

Bacak kılları, saç telleri ciddi anlamda toplanabiliyor. Toz kadar hafif oldukları için fanlar çekiyor işte. Benim masaüstü bilgisayarımda 3-4 ay bakmamıştım. Topakla bacak kılı olmuştu. :D
Hayır buradan oraya nasıl çekiyor anlamadım. kasam sağ alt köşede oradan nasıl çekiyor ki :D
Anneniz veya varsa ablanız oralarda bulunmuş olabilir.
Annem ve kardeşlerim hiç odama girmez.

Hayır buradan oraya nasıl çekiyor anlamadım. kasam sağ alt köşede oradan nasıl çekiyor ki :D

Dostum yoktan var olmadılar ya büyük ihtimalle senin saçların benim kasada da çıkıyor temizlerken.

Rüzgâr falan itiyor bazen. Uçuşuyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı