Çözüldü Kasanın ön jak girişleri çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kaannzy

Decapat
Daha fazla  
Internette gordugum seyleri denedim ama beceremedim. Sanirim kasa baglantilarinda sorun olabilir. Nasıl yapilacagini bilmiyorum. Yardimci olabilecek var mi?

Çözüm
HD Audio kablosunun anakarta bagli oldugundan emin miyiz?
Anakartin sol altinda bulunur genelde, flash acip bakabilirsiniz.

Screenshot 2024-04-01 024107.png
tek tek dener misiniz? belki bir tanesinden ses alabilirsiniz. Ayrıca kulaklık jak girişlerinin tam oturduğundan emin olun. Böyle bir şey pek rastlanan bir şey değil.
Kasayı incehesaptan aldım belki de kasa içi bağlantılarda sıkıntı vardır eğer yardımcı olabilecek vaktiniz varsa onlara da bakalım, bu videolardaki gözüken Realtek'in kontrol paneline hiçbir zaman ulaşamıyorum, biosta da ayarını bulamadım. Ses kontrol panelinde ses geldiği gözüküyor 2 farklı kulaklık denedim mikrofon girişine bile taktım hiçbir ses yok.

Kasayı incehesaptan aldım belki de kasa içi bağlantılarda sıkıntı vardır eğer yardımcı olabilecek vaktiniz varsa onlara da bakalım, bu videolardaki gözüken Realtek'in kontrol paneline hiçbir zaman ulaşamıyorum, biosta da ayarını bulamadım. Ses kontrol panelinde ses geldiği gözüküyor 2 farklı kulaklık denedim mikrofon girişine bile taktım hiçbir ses yok.
Kasa içi bağlantı hakkında pek bir bilgim yok ama girişleri çıkar-tak yapabilirsiniz.

Ben bu herkesin videolarda ön jakları aktifleştirdiği programa nasıl gireceğim peki Realtek'in olan
1711927244264.png

Programa erişim sağlayabilsek buradan ayarlarla sese erişim sağlayacağımızı düşünüyorum fakat programa erişemiyoruz. Kulaklığınız nedir? Kulaklığın sürücüsü kurulu mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı