Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum sadece kendi örneğimi vurgulamak adına yazıyorum.
@Hamza Ensar Sağlam anlatmaya çalıştığım konu verdiğiniz örneğin özetiydi ama üzgün attınız anlayamadım.
@Lotusep ok işaretleri önde ki radyatör havasını odanızdan yani dışarıdan kasanıza içeri alıyormuş gibi algılanıyor fakat diğer resimde fanların arkası dönük. Şunu anlayabilmiş değilim bu örnek için nasıl doğru denilebilir? Radyatörünüz o fanların önünde filtre gibi olmuş diyebiliriz. Fanlarınız kasanızın içerisinden havayı çekerek dışarı odanıza veriyor değil mi? Ben mi yanlış görüyorum? Bana göre bu şekilde konumlandırmak hatalı. Fanlarınız kasa içinden hava çekecekse şayet radyatörünüz şu an fanların olduğu noktada olmalı. Bu durumda tepedeki diğer 2 fan içeriye hava üflemeli ki bu da çok doğru sayılmaz.
Dediğim gibi öndeki fanlar odanızdan içeriye doğru (kasaya ve radyatöre) hava üflüyorsa problem yok. Ancak kasadan havayı çekerek dışarıya veriyorsa yanlış. Konu başlığında ki ilk görsellerinizde paylaştığınız gibi kullanıyorum.
Eki Görüntüle 1100143