Kasaya Açılan Fan Yuvası Sorun Oluşturur mu?

erturkyunus44

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kasamın çok ısınması üzerine kasamın önündeki bölmeleri açarak buraya bir fan yerleştirdim. Bu fan kasaya direkt temas ettiği için çok fazla ses çıkarıyordu. Ben de fanın havada kalmasını sağlayacak iki tane sünger ile fanı sıkıştırdım ve şu an sessiz çalışmakta kasanın içi hissedilir derecede soğudu çünkü önceden içeriye hava girişi sağlayan hiçbir bölme bulunmuyordu.

Sorum şu, bu işlem herhangi bir sıkıntıya yol açar mı?
232761c2-20b4-4e94-b942-0e5c348b3827.jpg

232761c2-20b4-4e94-b942-0e5c348b3827.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Pratik Türk zekası işte tebrik ediyorum. :D Herhangi bir problem olmaz lakin güvenlik amaçlı silikon tabancasıyla süngerleri ve fanı sabitlemenizi öneririm. Ek olarak kasa içerisine fan takabilirsiniz. Veya mevcut fanların konumları yanlış ise doğru şekilde ayarlayabilirsiniz.

Gayet pratik bir çözüm bence:) Tebrikler size:) Ayrıca yerleştirdiğiniz köpükler ile doğal bir yalıtım da oluşturmuşsunuz. @Neurevt dediği gibi silikon ile sabitlerseniz daha faydalı olur yoksa bir sarsıntı ile içeri fırlayıp giderse bilinmedik bir sürprize sebep olabilir:ROFL:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı