Kasiyerle nasıl tanışılır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Durum güncellemesi yap aşırı merak ediyorum.

Direkt gidiyorsun, cep telefonunu çıkartıyorsun uzatıyorsun. Senin numaran neydi diyorsun, o kadar! Zaten ismi yaka kartında yazar:)

Son düzenleme:
Şimdi okudum gelişmeleri, basit bir şeydi ama siz gözünüzde büyüttüğünüz için artık imkansız bir şey geçmiş olsun. Hanımefendi, bir şeyleri gözünüzde büyüttüğünüzde öz güveniniz kalmaz. O yüzden çok umursamamak lazım bu gibi durumlarda verir veya vermez. Vermezse üzülmeyin. Verirse süper. Ama siz büyüttünüz artık geri dönüş yok.
Hocam bırakın rahat rahat gidin eve, ne diyebilir ki çocuk takmayın lütfen.

Şakayık kuştu değil mi hocam.

Çiçekmiş.

En azından sağlığa faydalı 😀 diyette kahve olayı sanırım kan dolaşımını hızlandırsın diye. Çok şükür benim gamer olmama rağmen bir problem yaşamadım kız arkadaşım tarafından. Bir süre sonra ne lan bu 15 yıldır aynı oyunu oynuyor ne buluyor acaba deyip o da başladı. Körler sağırlar birbirini ağırlar misali ilerleyip gidiyoruz 😀
Aynen bilgin doğru,spor ile birlikte de hızlı yağ yakımını diyet ile destekliyorsun :D Hepsi nasip,kader bahane arıyor insanlar ile birlikte :D

Direkt gidiyorsun, cep telefonunu çıkartıyorsun uzatıyorsun. Senin numaran neydi diyorsun, o kadar! Zaten ismi yaka kartında yazar:)
Bunu erkek yapsa,kartal adliyesinde bekliyorsunuz diye mesaj gelir hahahaha

Aynen bilgin doğru,spor ile birlikte de hızlı yağ yakımını diyet ile destekliyorsun :D Hepsi nasip,kader bahane arıyor insanlar ile birlikte :D

Bunu erkek yapsa,kartal adliyesinde bekliyorsunuz diye mesaj gelir hahahaha
İlk önce karakol olur. Film öyle devam eder çünkü🙃

İlk defa bu kadar uzun bir konu gördüm bu kadar mesaja ne gerek var? Cesaretini topla git konuş bu kadar basit yok kuş alıp adını Alparslan koymakmış yok çikolatayı cebe açık koymakmış bunlara ne gerek vardı anlayamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı