Onun olduğu markette kasiyer olarak işe başla.Burada erkek bir kasiyer var muhtemelen 19 yaşında falan. Tanışmak istiyorum ama nasıl yapabilirim bilmiyorum. Bir kasiyerle nasıl tanışılır?![]()
Onun olduğu markette kasiyer olarak işe başla.
Demin marketin önünden geçtim yoktu, en kısa zamanda tekrar gidicem.Durum güncellemesi yap aşırı merak ediyorum.
Onun olduğu markette kasiyer olarak işe başla.
Demin marketin önünden geçtim yoktu, en kısa zamanda tekrar gidicem.
![]()
Şimdi okudum gelişmeleri, basit bir şeydi ama siz gözünüzde büyüttüğünüz için artık imkansız bir şey geçmiş olsun. Hanımefendi, bir şeyleri gözünüzde büyüttüğünüzde öz güveniniz kalmaz. O yüzden çok umursamamak lazım bu gibi durumlarda verir veya vermez. Vermezse üzülmeyin. Verirse süper. Ama siz büyüttünüz artık geri dönüş yok.
Hocam bırakın rahat rahat gidin eve, ne diyebilir ki çocuk takmayın lütfen.
Aynen bilgin doğru,spor ile birlikte de hızlı yağ yakımını diyet ile destekliyorsunEn azından sağlığa faydalıdiyette kahve olayı sanırım kan dolaşımını hızlandırsın diye. Çok şükür benim gamer olmama rağmen bir problem yaşamadım kız arkadaşım tarafından. Bir süre sonra ne lan bu 15 yıldır aynı oyunu oynuyor ne buluyor acaba deyip o da başladı. Körler sağırlar birbirini ağırlar misali ilerleyip gidiyoruz
![]()
Bunu erkek yapsa,kartal adliyesinde bekliyorsunuz diye mesaj gelir hahahahaDirekt gidiyorsun, cep telefonunu çıkartıyorsun uzatıyorsun. Senin numaran neydi diyorsun, o kadar! Zaten ismi yaka kartında yazar![]()
İlk önce karakol olur. Film öyle devam eder çünküAynen bilgin doğru,spor ile birlikte de hızlı yağ yakımını diyet ile destekliyorsunHepsi nasip,kader bahane arıyor insanlar ile birlikte
Bunu erkek yapsa,kartal adliyesinde bekliyorsunuz diye mesaj gelir hahahaha
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.