Aşağı yukarı istediğin forma sahibim diyebilirim. Görsel atacaktım fakat telefon değiştirdim, galerim birbirine girdi. Yazdıktan sonra bakacağım, bulursam atarım. Benim spora başlamadan önce ki formum senin bu formunun bi tık daha altındaydı. Kol bölgesi vs. daha zayıftı. Ben şakasız 3 ay boyunca her gün sabah 4-5 haşlanmış yumurta, öğlen cici bebe + yulaf ezmesi + şekersiz fıstık ezmeli öğün hazırlayıp onu tükettim. Akşamları ise karbonhidrat için genelde makarna ve yanında o zamanlar tartmıyordum ama tahminimce 200-250gr kızarmış tavuk tükettim. Güzel ve sıkı antrenmanlar ile vücudum 3 ay içerisinde oturdu. Çok geliştim. Vücudumun temeli o 3 ay içerisinde atıldı. O ilk 3 ay yaptığım gibi bir daha da hiç beslenemedim. Vücudum bir yere kadar geldikten sonra yaptığım spor ise ufak ufak katkılar sağladı. Sen zaten bir yere kadar gelişmişsin. Bundan sonra ki süreçte hacimlenmen lazım. Bunun için öyle aman aman bulka girmene gerek yok. Aksi takdirde yağlanır ve şişkin bir vücuda sahip olursun. Sana anlattığım tarifi kesinlikle öneririm. Biraz yağlandıracaktır, siz ölçekleri abartmadıkça istediğiniz vücuda büyük katkı sağlar. Kısaca, bu durumunuzda bulka girmelik pek bir durum göremedim. Dozunda karbonhidrat, protein ve sıkı çalışmayla bir kaç ay içerisinde olacağından eminim. Ayrıca bunların yanında supplement kullanırsanız sizin için çok iyi olur. Görseli bulursam atacağım.