Kaspersky 54 TL'ye alınır mı?

Bilgisayar performansını ne kadar etkiliyor? Yavaşlama anlamında yani.

Kurar kurmaz, tarama, güncelleme ve koruma ayarlarını kendine göre ayarla. Böylece zamansız tarama ve güncellemelerle bilgisayarı yormuyor. Ben tarama ve güncellemeleri gece 2'ye ayarladım.

Antivirus yeterlidir. İsterseniz yukarıdaki arkadaşımızın önerdiği Norton'u da kullanabilirsiniz.

Alınır. Smart adlı satıcıdan Hepsiburada üzerinden almıştım. Birkaç ay oldu, 255 gün kalmış. İptal falan olmaz merak etmeyin. Kaspersky hesabı açıp lisansı hesaba da uygularsanız orada da görebilirsiniz bu arada.

Dosya Ekleri

• avpui_syZ4xxPQSC.png
    avpui_syZ4xxPQSC.png
    23,5 KB · Görüntüleme: 51
Hocam cidden siz virüslü sitelere girmiyorsanız. Bilmediğiniz şeyleri yüklemiyorsanız, hiç antivirüs programlarına gerek yok. 6 aydır yeni aldığım bilgisayarımı kullanıyorum, bir kere bile antivirüs programı kullanmadım.
Ya sonuçta kullanmanın dezavantajı yok. Uygun fiyat hem kullanmak iyi olur.

Ya sonuçta kullanmanın dezavantajı yok. Uygun fiyat hem kullanmak iyi olur.
HDD kullanmıyorsanız arka planda yürütüldüğü etkisini pek hissetmezsiniz. Gerçi HDD kullanıyorsanız bile ayarlardan bir şekilde halledilebilir diye düşünüyorum. Yine de ben kendini bilen her kullanıcı için, Windows Defender'ın bile fazla olduğunu düşünüyorum.
@CillianMurphy bu arada malum Rus sitesinde Norton'un üç aylık kullanılmamış kodlarını 4 Cent'e, Bitdefender'ın 180 günlük kullanılmamış kodlarını da 60 Cent'e veriyorlar, aklınızda bulunsun.

Bilinçli bir internet kullanıcısıysanız gerek olduğunu düşünmüyorum. Windows güncellemelerini yapıp kullandığınız sürece bir sorun olacağını zannetmiyorum. Saklamanız gereken evrak veya arşiviniz var ise, daha gelişmiş koruma için alınabilir.

Bilinçli bir insan antivirüs lisansına para vermez çok özel durumlar olmadıkça. Windows 10 ile birlikte gelen Windows Defender hayli hayli yeterlidir. Eski Windows Defenderla uzaktan yakından alakası olmayan, aşırı gelişmiş, belleğe sanallaştırılmış yalıtım dahi ekleyen güçlü bir antivirüs.

Riskli sitelere girilmedikçe açıkçası ben ücretsiz antivirüs, IS programlarının yeteri kadar iş gördüğünü düşünüyorum. Örnek vermem gerekirse yaklaşık bir yıldan fazladır Comodo IS programının ücretsiz versiyonunu kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım ancak tabi ki bu konudan anlayan kişilerin yorumlarına da dikkat vermek gerekir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı