Kaspersky Premium 147 TL'ye alınır mı?

Hocam daha önce Norton hiç duymadım Kaspersky'den daha iyi yapan ya da arasındaki farklar neler anlatabilir misiniz? Bir de oyun için optimizasyon falan yazıyor gerçekten işe yarıyor mu?
Norton bir çoğundan daha eski ve köklü bir firmadır. Ben bundan 20 sene önce kadar önce bile Norton kullandığımı hatırlarım ilk bilgisayarımı aldığımda. Sürekli güncel tehditlere karşı önlem alan ve kararlı, siteme çok yükü olmayan bir yazılıma sahip. Oyun içi bazı benzer programların yaptığı birtakım sistem ayarları da yapıyor. Mesela senden habersiz mikrofon veya kameraya bağlanamıyor hiç bir şey. Web'de gezinmede de etkili. Anlık browser taramaları yapıyor. Vallahi virüs nedir bilmiyorum gerçekten. O kadar eminim ve sırtımı yaslayabiliyorum Norton'a.

@KafadanKontak, aslında saydığınız özelliklerin neredeyse hepsi Kaspersky'de de var ancak tabii ki Norton da çok güçlü bir çözüm. Genel olarak Kaspersky daha iyi veya Norton daha iyi demek biraz zor. İkisi de kullanılabilir ve kaliteli.

Hocam Kaspersky oyunu optimize edebiliyor mu?

@KafadanKontak, aslında saydığınız özelliklerin neredeyse hepsi Kaspersky'de de var ancak tabii ki Norton da çok güçlü bir çözüm. Genel olarak Kaspersky daha iyi veya Norton daha iyi demek biraz zor. İkisi de kullanılabilir ve kaliteli.
Haklısın. Bir de yazılım tarafında menülere ve ayarlara aşina olunması da önemli. Ben her ince ayarın yerini ve ne işe yaradığını Norton üzerinde biliyorum. Ama fiyat olarak daha düşük ve 3 cihaz desteklemesi ve kampanya fiyatında olması bence büyük bir avantaj.

Haklısın. Bir de yazılım tarafında menülere ve ayarlara aşina olunması da önemli. Ben her ince ayarın yerini ve ne işe yaradığını Norton üzerinde biliyorum. Fiyat olarak daha düşük ve 3 cihaz desteklemesi ve kampanya fiyatında olması bence büyük bir avantaj ama.

Ama? Devamı ne hocam.

Hocalarım bir sorum daha var 1 cihaz yeterli mi? Yoksa 3 cihazlıkmı almalıyım telefonda ne gibi avantajları var.

Ama? Devamı ne hocam.

Hocalarım bir sorum daha var 1 cihaz yeterli mi? Yoksa 3 cihazlık mı almalıyım telefonda ne gibi avantajları var.
Keyfinize göre, bilgisayarınız için her türlü değişen bir şey olmuyor ama ben diğer cihazlarıma da koruma istiyorum diyorsanız olabilir. Ama ben telefonda satın almayı çok da gerekli görmüyorum. Yine de yapabilirsiniz yani.

Virus programları tamamen gereksiz ve para tuzagi.
Bilgisayardan zerre anlamıyorum demenin bambaşka bir hali. Şu safsatalara ihtimal verip Kaspersky'sız makinede ortak ağlardan dolayı 2 kere Hack'lendim. Adamlar 21 haneli şifrelerimi patlatıyorlardı yani modemi alıp götürmüşler benim haberim yokken. Enkripte etmelerinin ihtimali yok, direkt bağlantı kurabilmişler yani ki bunu Macbook makinaya yapıyorlar. Torrent sitelerinde, kaçak film sitelerinde, kaçak oyun sitelerinde asla gezmeyen bir makina benimki. Sadece güvenli bağlantı üzerinden lisanslı uygulamalara bağlanır ve kodlama için kullanırdım makinayı. Kurumum Hack'lenince benim makina da gitti beraberinde. KAV olsa gitmezdi.

Kaspersky hala diğer tüm AV uygulamalarından bağımsız testlerde daha güçlü. Can Değer'de bunla alakalı bir video çekmişti. Şimdi ambargo yediğine bakma. 2008'den beri kullanıyorum, hayatımda iki kere hesaplarım patladı ikisinde de cihazlarımda KAV yoktu.

Gel gelelim sadece Anti-Virüs değil olay. Forumda bile trilyon tane bilgin toplanıyor. Sonra özelleştirilmiş reklam adı altında internetten aldığın zevkin içine ediliyor.

Screenshot 2023-12-22 at 8.37.20 pm.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı