e417
Megapat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Profil Kapağı
- 1522431048
Durum öyle ise tek cihaz satın almanız mantıklı olmuş. Diğer türlü olsa sorun yaşardınız. Alacak arkadaşlar bunun bilincinde olurlarsa mağdur olmazlar. Nitekim VPN ve özellikle parola yöneticisinden tam kapasite faydalanmak için senkronizasyon çok önemli. Bunun için de minimum 3 cihaz lazım. Güzel günlerde kullanın.Zaten şu dediğiniz false positive oranının yüksek olması nedeniyle Norton a bulaşmadım. Daha ucuz ama ben yama falan internetten sürekli dosyalar indiriyorum. Zırt, pırt false verirse kafama takılacak sonra virus mü var diye.
Sağ olun hocam ama telefona 1-2 ay önce, çok ucuz bir teklife Plus sürümünü almıştım. O yüzden 3 cihaz almadım ben. Yoksa dediğiniz gibi 3 cihaz daha avantajlı.
Tabii ki kesinlikle katılıyorum. Köklü olduğu kadar bunu devam ettirebilmekte önemli. Dediğim gibi false positive dışında koruma anlamında bunu devam ettirebildi Norton.Elbette Norton eski ve köklü ancak eskiliğe göre antivirüs kullanmak ne kadar doğru bilemem. Benim hatırladığım 10 sene öncesine kadar Comodo falan vardı sağlam av'lerdi şu an Comodo kullanılmaz durumda.