Kaspersky Premium 147 TL'ye alınır mı?

Zaten şu dediğiniz false positive oranının yüksek olması nedeniyle Norton a bulaşmadım. Daha ucuz ama ben yama falan internetten sürekli dosyalar indiriyorum. Zırt, pırt false verirse kafama takılacak sonra virus mü var diye.

Sağ olun hocam ama telefona 1-2 ay önce, çok ucuz bir teklife Plus sürümünü almıştım. O yüzden 3 cihaz almadım ben. Yoksa dediğiniz gibi 3 cihaz daha avantajlı.
Durum öyle ise tek cihaz satın almanız mantıklı olmuş. Diğer türlü olsa sorun yaşardınız. Alacak arkadaşlar bunun bilincinde olurlarsa mağdur olmazlar. Nitekim VPN ve özellikle parola yöneticisinden tam kapasite faydalanmak için senkronizasyon çok önemli. Bunun için de minimum 3 cihaz lazım. Güzel günlerde kullanın.

Elbette Norton eski ve köklü ancak eskiliğe göre antivirüs kullanmak ne kadar doğru bilemem. Benim hatırladığım 10 sene öncesine kadar Comodo falan vardı sağlam av'lerdi şu an Comodo kullanılmaz durumda.
Tabii ki kesinlikle katılıyorum. Köklü olduğu kadar bunu devam ettirebilmekte önemli. Dediğim gibi false positive dışında koruma anlamında bunu devam ettirebildi Norton.

Durum öyle ise tek cihaz satın almanız mantıklı olmuş. Diğer türlü olsa sorun yaşardınız. Alacak arkadaşlar bunun bilincinde olurlarsa mağdur olmazlar. Nitekim VPN ve parola yöneticisinden tam kapasite faydalanmak için senkronizasyon çok önemli. Bunun için de minimum 3 cihaz lazım. Güzel günlerde kullanın.

Tabii ki kesinlikle katılıyorum. Köklü olduğu kadar bunu devam ettirebilmekte önemli. Dediğim gibi false positive dışında koruma anlamında bunu devam ettirebildi Norton.

Elbette, demek istediğim zaten sadece eskiliğe ve köke göre yargı yapılmaması. Norton devam ettirebilen bir antivirüs yalan yok. Yerini koruyan bir antivirüs. Bugün eski olan çoğu antivirüsü kullanan pek insan yok. Örneğin Avast vardı, şu an kullanan görmedim neredeyse. Sadece mahalle arası bilgisayarcıların gelen bilgisayarlara eski Av'leri otomatik olarak kurduğunu düşünüyorum.

Onların da yetersiz kaldığı durumlar oluyor hocam ya.
Günlük kullanıcı isen cracklı programlarla işin yoksa işini fazlasıyla görür. Kaspersky Free sürümde anlık koruma ve Internet Security mevcut virüslü siteleri bile engelliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de uzun süredir Norton kullanıyorum. Peki oyun için olan sürümün ne gibi farkları var hocam? Arayüz aynı mı?
Arayüz aynı. Ek olarak mikrofon ve kameraya da erişim istendiğinde sana soruyor şu programın erişimine izin veriyor musun diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı