Sınırsız VPN aylık 33 TL ve 3 aylık Blu TV hediye.VPN sınırlaması günlük 300 MB olmasa hemen alacağım da o biraz kafa karıştırıyor.
Abonelik yenilenmesinde geçerli mi?Sürekli AV'lerin kampanyalarıyla ücretsiz kullanmıyor olsam, KIS 2 cihaz 2 yıl seçeneği 156 TL için mantıklı duruyor. Zamanında para veriyordum ama bu şekilde durumumu idame ettirebildiğimi fark edince birkaç yıldır para vermiyorum.
(Sonlandı) [Ücretsiz] Bitdefender Total Security 5 Cihaz - 6 aylık lisans kampanyası
https://www.bitdefender.de/media/html/consumer/new/get-your-180-day-trial-opt/index.html 14 Şubat 2022: Kampanya hala devam etmektedir.www.technopat.net
Resmi: Kaspersky Total Security 90 günlük lisans
Bu makalemde, sizlere Kaspersky'ın kendi sitesinden, kendi hizmeti olarak resmi bir şekilde, Kaspersky Total Security 90 günlük lisans almayı göstereceğim. Bu işlem legal olaylar ile alakası yoktur Kaspersky sitesinde belirtmiş durumda. Bazı arkadaşlarımız Kaspersky promosyonlarını takip...www.technopat.net
Hangisi için soruyorsunuz?Abonelik yenilenmesinde geçerli mi?
Ne fark eder? Hepsi aynı işlemiyor mu?Hangisi için soruyorsunuz?
Bitdefender'da farklı bir hesap açarak sürekli kullanabiliyordunuz, Kaspersky'da bir kez yararlandıktan sonra olmuyor. Yani fark ediyor.Ne fark eder? Hepsi aynı işlemiyor mu?
Hocam diyorum ki şuan bir aboneliğim var bu fiyat üzerinden uzatamaz miyim?Bitdefender'da farklı bir hesap açarak sürekli kullanabiliyordunuz, Kaspersky'da bir kez yararlandıktan sonra olmuyor. Yani fark ediyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.